LiukaL parašė:
Jum dar tik 1 diena neateina mm. Antras testas tuščias . Pirmas tai labai jau permirkęs tai net nevertinciau tokio testo . Tuo labiau žinant kada buvo ov tai testai…
Nevisi organizmai vienodi man su pirmagime parode tik 18d veluojant
LiukaL parašė:
Jum dar tik 1 diena neateina mm. Antras testas tuščias . Pirmas tai labai jau permirkęs tai net nevertinciau tokio testo . Tuo labiau žinant kada buvo ov tai testai…
Pineapple23 parašė:
Primenate mano situacija😅 irgi visi tyrimai pas mane daryti, viskas ok, o kaip nepavyksta taip nepavyksta😅 bet reikejo vyra pirma tirti. Ten radom bedu, nors vyras …
Visaip jau jį nuteikiu 😄 bet tik užsimenu dėl spermogramos iškart perbala 😄 Taip pat sveikas, stiprus vyras. Bet va man pačiai nuojauta tokia puola, kad kažkas ne taip. Na reiks jau norės nenorės jei nepavyks.
Edel parašė:
Labai gera žinoti sėkmės istorijų su panašiais skaičiais. 🌸❤️
Dabar palyginau savo rezultatus nuo 2020 metų ir ką tu manai? Pasirodo, kad tas sa…
Ankščiau man ateidavo pačios tik neaišku kada, bet prieš pirmagimį kai dariausi tyrimus tai ir prg normalus būdavo ir lh/fsh santykis, po gimdymo tragedija prg net 1 nesiekia 21cd ir dabar kai pradėjom planuot antrą net nebandžiau be dupho laukt mm, tai nežinau kokios jos būtų. Bet paskutinį kart kai dariausi tyrimus ir gavau mažiau nei 1 santyki, tai buvau skaičius, kad gali kiaušidžių rezervas būt mažokas, bet negaliu pasakyt ar tikrai tai tiesa gal kažkuri narė žinos. Ar tyrėtės amh?
MrsRezidencija parašė:
LiukaL, man kilo įtarimas, gal jūsų telefonas senesnio modelio ir spalvų raiška mažesnė. Čia tikrai ne piktai sakau, o kaip tik gal tai daug ką paaiškintųnes da…
Antrame teste ir aš nieko nematau. Nei toj kur neiisardytas testas nieko nematau. Ir gerai merginos sako,kad negalima vertinti po laiko NT
Linetukė parašė:
Iki 5 dienų net nesiskaito kad vėluoja mm. Pas jus gali būt kad jum buvo 2 ov per mėnesį ir dėl to parodė tik 18 dienų vėliau. Bet kol kas šiuo metu tik viena diena kai veluos daugiau gal ir galima itart bus nėštumą bet kol kas ir pagal testus ir pagal kraujo tyrimą nare nesilaukia . Pagal ją jos testai vaiduoklį išmetė jau ana ketv ar trec. Dėl to penkt pridave krauja kuris parodė mažiau negu 1,5. Tai jei ji galvoja kad jos testai vaiduokliauja jau nuo praeitos savaites tai šiandien jie turėtų mesti ryšku vaiduoklį nes HCG kai yra nėštumas dvigubėja kas dvi dienas. Labai puikus testu pvz tarkuotossuris. Pas ją testai išryškėjo per 3 dainas nuo pirmo kuris vos matėsi .
Pipirelis parašė:
Na kartais didelis noras užtemdo protą. Na būna. Argi reikia dabar pamokslauti🤪🤣
Kaip tavo ciklas,kurioje stadijoje?😀
Miai88 parašė:
Sveikos planuojančios ir laukiančios gandrų. 😊Kurį laiką skaitinėjau ir nedrįsau parašyti ir įsitraukti bendrai su jumis į žirniukų,, gaudymą,,..
Mums buvo taip pat, užtruko beveik 11-12mėn. kol užkibo
jau buvau nuėjusi pas ginekologą, sakau metai neišeina, sako duodam dar vasara, jeigu ne iš karto duosiu siuntimą į vaisinguvo klinika, nuėjau birželio 10d. o su birželio +/- 26d. ovuliacija užkibo, tad 7men, dar pasistenkite nestresuoti, manau viskas bus gerai
turbūt todėl gydytojai ir rekomenduoja metus bandyti, na bent jau man pasiteisino
Šūdinoje🤣😑
Pagal ginekologę, man vakar buvo 7-8 dpo, pagal ov testą gal 2-3 dpo. Žodžiu, prg 15,48 nmol.vakar buvo. Tai ov jei įvyko pagal ginekologę, tai progesteronas visai liūdnas, o jei ov įvyko vėliau, tai na nespės nieks įvykt, standartiškai prasidės mm🤣🤔
Sakė mest visus žindymus, ale negaliu staiga. Tai tiesiog, turim su vyru sutarę, kad porą metų bandom, kažkada gausis🤔🤣
1 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai