2023.12.18 20:36 (prieš 2 m.)
Svajoklė1994 parašė:
Tai va, aš kažkaip jau irgi iš tų kt nieko nesitikiu, bet pradžiai kitų pasirinkimų ir nedavė... o kaip jums baigėsi po kt nutraukimo? Radot kitur kabliukus ir išsi…
Kt kaip ir dėl pks sindromo skyre ir del siaubingai skausmingų mm, be to jos būdavo nereguliarios , tai kt tarsi viską gražiai sudėliodavo į vietas- viskas laiku, nuskausminamų dažniausiai per mm net neprireikdavo. Bet deja jos man nei kiek nepadėjo greičiau pastot. Paaiškėjo kad man tiesiog nevyksta pilnavertė ovuliacija . Paskutinį karta mm laukiau gal 80 dienų, galiausiai pradėjo teplioti gal 2-3sav bet mm niekaip neatėjo. Tada jas iššaukėm duphastonu, stimuliavom kiaušides su letrozele, leidausi ovitrele kad įvyktų ovuliacija reikiamu laiku ir žinoma užsiėmėm namų darbais. Na ir iš pirmo bandymo pavyko! Pagrindinė priežastis tai ir gavosi pas mane pks sindromas del kurio nesubręsta folikulas ir nebūna tinkamos OV . Na aišku dėl to ir progesteronas atitinkamai nesigamina tad jo man skirta papildomai, ir nemažai ... 😩 bet kol kas auga viskas vietoje , laukiu šią sav jau širdelę išgirsti , galėsiu tikiuosi ramiai šventes sutikt 😊 na o tth tai liepė sekti , bet nors dabar buvo nesenai 1,9 - sakė kad čia viskas okei