Ateinu paburbeti. Kadangi gine buvo dar pries nestumo pagavima israsius ampolytes suvartoti nuo gimdos kaklelio uzdegimo, atejau siandien pasiklaust ar viskas ok, nes pagavau pacia nestumo pradzia. Menesines turi buti sekmadieni. Tai sedejo kazkokia atsiprasant pikta boba jos pagalbininke, sako kada buvo paskutines menesines, sakau geguzes 25, visa susiraukus ziuri inai i mane ir sako: tai tu palauk, ateis dar tos menesines. Nu mazai truko, kad kazka atsakyciau piktai🙈 negaliu kaip nervuoja tokios bobos, kurios bent jau graziai atsakytu. Siandien va dienos metu pasidariau jautresni testa, rodo jau daug ryskesni vaiduokli🙈 bet tiek baimes pasejo dabar ji🤦🏻♀️🤦🏻♀️
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus
- Vaiko sveikata
- Kūdikio ir vaiko priežiūra
- Kūdikių pasaulis
- Antibiotikai ir žarnyno sveikata
- Augu sąmoningai
- Neišnešioti kūdikiai
- Vaiko globa
- Vaikų skiepai
- Vaiko higiena
- Vaiko kalbos raida
- Vaiko miegas
- Žindymas
- Vaiko intelekto ir gebėjimų raida
- Vaiko emocinė raida
- Vaikų vardai
- Vaiko maitinimas ir mityba
- Sauskelnių ir puoduko reikalai
- Fizinė ir motorinė vaiko raida
- Vaiko auklėjimas
- Vaiko ugdymas

Buvau ir į Santaras nuvažiavusi, HCG 3900, 5daktarai žiūrėjo ir niekur nieko nerado, kažkokia mistika. Siūlė arba laukti, arba laparoskopiškai ieškoti. Kadangi man nieko neskauda, pasirinkau laukti. Už kelių dienų HCG sumažėjo iki 3550, ir pradėjau teplioti. Antradienį dar paskirtas vizitas, jei nepradėsiu kraujuoti. Tikiuosi apseiti be operacijos ir iškraujuoti, ir tada vėl kibsim į darbus