Barbrigitele parašė:
Oj buvo streso man....juk uzsiregistravau,vaziavau su vyru,dar m raides uzsidejus nuo pat ryto,7:50 buvau prie regitros,prisiminiau,kad pinigine palikome namie....b…
aina sikt
Barbrigitele parašė:
Oj buvo streso man....juk uzsiregistravau,vaziavau su vyru,dar m raides uzsidejus nuo pat ryto,7:50 buvau prie regitros,prisiminiau,kad pinigine palikome namie....b…
aina sikt
Barbrigitele parašė:
O jus gal ir vairavima laikysite Taurageje?
![]()
Taip.
inalaror parašė:
Taip.![]()
Gal galite papasakoti,kaip ten marsrutai? Kaip egzaminuotojai,turiu nemazai giminiu ten,mastau gal pameginti,mazas miestelis,tik,kad nete daug atsiliepimu skaiciau,kad labai blogai nusiteike egzaminuotojai ten ir sunkiai praleidzia.
Beje kokios masinos ten?
Aš žinokit kaip ir nieka nežinau, nes teorija mokausi savarankiškai, nesu nei vairavimo mokykloje užsiregistravusi.
Dėl egzaminuotoju, tai griežtoki, iš savu žmonių pasakojo. Bet čia dar priklauso kaip suvoki taisykles ir kaip moki važiuoti. Tauragėje yra daug vienpusių eismo kelių.
Barbrigitele parašė:
Gal galite papasakoti,kaip ten marsrutai? Kaip egzaminuotojai,turiu nemazai giminiu ten,mastau gal pameginti,mazas miestelis,tik,kad nete daug atsiliepimu skaiciau,…
Sveiki,jus turbut ta pati nestuke is vinted,raset kad pavelavot I egza bet jums berots paskyre kita diena,tai ar vaziavot?is vinted merginos galvoja kur dingot,laukia naujenu?
birzelinuke parašė:
Sveiki,jus turbut ta pati nestuke is vinted,raset kad pavelavot I egza bet jums berots paskyre kita diena,tai ar vaziavot?is vinted merginos galvoja kur dingot,lau…
Taip as persiregistravau sestadieniui,tada nepavyko sestadieniui nuvykti, galvojau su vyru geriau,nei vienai,dabar persiregistravau ateinanciam,dar mastau apie Taurage,nezinau ka daryti ...drauge laike penktadieni,seke ja draugai,seke visa egza,sake idealiai pravaziavo,vistiek prisikniso,kad is ziedo ne taip isvaziavo,nors protokole apie zieda nieko nerase,o greiti kk pazymejo...tai galvoju,gal bandyti Taurageje
Barbrigitele parašė:
Taip as persiregistravau sestadieniui,tada nepavyko sestadieniui nuvykti, galvojau su vyru geriau,nei vienai,dabar persiregistravau ateinanciam,dar mastau apie Taur…
Patariu visada imkit sestadieni ryte,nes visi dar miega ,masinu nebus.Zinot jie vertina savaip,nors patis taip net nevazineja?
birzelinuke parašė:
Patariu visada imkit sestadieni ryte,nes visi dar miega ,masinu nebus.Zinot jie vertina savaip,nors patis taip net nevazineja?
Na taip tiesa....pakolkas turiu vieta tik sestadieniui ,po piet:/ bandysiu gaudyti ryte
birzelinuke parašė:
Na taip tiesa....pakolkas turiu vieta tik sestadieniui ,po piet:/ bandysiu gaudyti ryte
Barbrigitele parašė:
Na taip tiesa....pakolkas turiu vieta tik sestadieniui ,po piet:/ bandysiu gaudyti ryte![]()
as kaip prietaringa bobute pasakysiu ir neveltui reiskias pamirsot pinigine man atrodo vel nebutumet islaike o tik nervu butu daugiau neveltui ta pinigine palikot reiskias ne siandien ta diena
20 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai