-burbė- parašė:
357psl įkėliau nuorodą vakar![]()
Ačiū! Vakar pražiopsojau kažkaip
-burbė- parašė:
357psl įkėliau nuorodą vakar![]()
Ačiū! Vakar pražiopsojau kažkaip
iddile parašė:
Ačiū! Vakar pražiopsojau kažkaip![]()
pasitaiko
My Life parašė:
O man jau paranoja del teorijos. Kaikuriuos klausimus tiesiog kalu, taip baisu bus pridaryti zioplu klaidų del nerimo. Ar jums pakankamai greitai viskas buvo aišku …
As teorija po 2men tik normaliai pradejau suprasti issisavinti. Vairo masinos apskritai bijojau. Bet kadangi uzsispyriau tureti teises, tai lipu per save per savo baimes, ir nezinau kiek as cia labai jau stipriai uzsispyriau. Nepasakyciau kad lengva ir teorija ir vaziavimai, vaziavimai gal biski sunkiau, bent jau man
seimynele123 parašė:
Zukausko.
Man kai pasake kad aikstelej isvis priklauso 2 ar 3 kartai per tuos 13 vaziavimu, …
Keiskit mokyklą. Asmeninė patirtis kalba
Nenorėjau viešint pavadinimo, bet kad jau užsiminėt... Instruktorius mano buvo pats vadovas. Nieko gero apie jį negaliu pasakyt deja... Nei kaip instruktorius, nei kaip žmogus jis pliuso mano akyse neturi jokio. Į važiavimus važiuodavom keturiese, nes iš kito miesto ir blablabla, tai jis vietoj to, kad iš mūsų nurašytų tikrąjį laiką kiek kiekvienas vairavom(išeidavo vos viena akademinė valanda), nusuko nuo visų po 3valandas berods kiekvieną kartą. Finale dingo berods 3 pilnos pamokos(6akademinės valandos). Kai jam apie tai užsiminiau, jis vos ne rėkt puolė ant manęs, kad jam tas laikas kainavo ir važiavimuose vis tiek dalyvavom, nors ir nevairavom didžiąją to laiko dalį. Žodžiu. Važiavimai mano iš vis buvo "smagūs". Visą kelionę kalbėdavo telefonu kaip varys su bobom į pirtį pašvęst
Ir taip kiekvieną kartą
Kantrybė trūko kai prieš pat mokyklinį egzaminą užsipuolė dėl kitų mokinių, su kuriais aš net nesu pažįstama, ir iš tų nervų numušiau kuoliuką aikštelėj, pratime kurį atlikdavau idealiai. Tada jis paklausė ar nenoriu keist mokyklos. Pasakiau kad pagalvosiu ir pakeičiau mokyklą. ARV mane ištraukė iš vos ne nulinių žinių. Manęs net aikštelėj parkuotis nemokino V.Ž.
Anoj mokykloj tik sužinojau pagal ką reikia parkuotis ir t.t.
Tai koks to V.Ž. kaip instruktoriaus lygis tada, jei jis net nesugeba papasakot, kaip teisingai padaryt pratimus
Aišku, nesakau kad ARV patys geriausi ir t.t., turbūt bet kuri rimtesnė mokykla būtų išmokinus, bet čia buvo gera pamoka man pačiai, kad reikia imt gerai žinomas, didesnes mokyklas, o ne tokias kaip Ž.
imaginary parašė:
Keiskit mokyklą. Asmeninė patirtis kalbaNenorėjau viešint pavadinimo, bet kad jau užsiminėt... Instruktorius mano buvo pats vadovas. Nieko gero apie jį ne…
Manau nera reikalo slepti kokia mokykla rinkaisi, juk kitas zinos kad jos neimti jei ten ne kazka ? As su V.Ž. turejau tik siaip pravaziavima, tai baisu, iskart stresa ivare. Tikrai ne instruktorius vairavimui. Teorijos kkausimais irgi nelabai ruose, pati daugiau info is testu gavau.
O kaip keisti mokykla? Juk susimokejau uz visa kursa. Tai siandien iskaita aikstelej, neusivaizduoju kaip toj aikstelej reikes vazineti nes ten man grybu miskas ?. Tikisi kad gerai pravaziuos mokinys kai jo normaliai neparuosia. Mokinkis pats zmogau.Ir liks mokyklinis egzas eisme. Instruktorius senas piktas... Visus tuos 13-ka vaziavimu turejau su instruktoriumi Juozu, tai neblogas dede, viska ramiai aiskindavo gatveje.
As dar siandien turesiu ir siaip pamoka su kaimynu instruktoriumi, is mokyklos greicio juosta. Tai matysim kaip cia man seksis.
seimynele123 parašė:
As teorija po 2men tik normaliai pradejau suprasti issisavinti. Vairo masinos apskritai bijojau. Bet kadangi uzsispyriau tureti teises, tai lipu per save per savo b…
As tai del vairo net drebu kaip noriu
My Life parašė:
As tai del vairo net drebu kaip noriu![]()
O as atvirksciai. Visada bijojau vairo, masinos... man sakydavo eik laikyk teises, o as ne nes bijau. Bet va uzsimaniau, ir vaikas atsirado, tai reikia ir noriu teisiu, bet baime daro savo tik reikia neuzstrigti ant tos baimes ?
seimynele123 parašė:
O as atvirksciai. Visada bijojau vairo, masinos... man sakydavo eik laikyk teises, o as ne nes bijau. Bet va uzsimaniau, ir vaikas atsirado, tai reikia ir noriu tei…
Mane tai dar vyras paskatina, kai pradeda kalbet apie auto. Bet ta teorija man atrodo sunkiau, nea kai vaziuoji keliu viskas zymiai paprasciau mano akimis
seimynele123 parašė:
Manau nera reikalo slepti kokia mokykla rinkaisi, juk kitas zinos kad jos neimti jei ten ne kazka ? As su V.Ž. turejau tik siaip pravaziavima, tai baisu, iskart str…
Paskui sakys kad ARV pakalikė, šmeižiu kitą mokyklą
Nežinau kaip vyksta kai nebaigi važiavimų. Mano situacija buvo tokia, kad baigėsi važiavimai, laikiau mokyklinį ir neišlaikiau. Tada pradėjau eit pas kitą instruktorių papildomai. Pasidomėjau ar galima ir pakeičiau mokyklą. Tiesiog perrašė dokumentus ir viskas. Važiavimai kadangi buvo išvažinėti ir už kursus sumokėta, ARV nemokėjau nieko, tik už tuos papildomus važiavimus. Tai manau jei persirašai nebaigęs kursų, tiesiog perrašo dokumentus ir baigi mokintis kitoj mokykloj, o pinigus jie tarpusavy atsidalint turėtų
Čia reikia pasiklaust kitoj mokykloj
Nenoriu pripasakot, dėl ko nesu tikra
My Life parašė:
Mane tai dar vyras paskatina, kai pradeda kalbet apie auto. Bet ta teorija man atrodo sunkiau, nea kai vaziuoji keliu viskas zymiai paprasciau mano akimis
As kai pirma karta atsisedau uz vairo, tai visa teorija kazkur isgaravo ?
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai