E_FB parašė:
Per teorijos pamokas gal ir minėjo bet aš jų visų nelankiau. O per vairavimo pamokas nieko nesakė, bet ačiū dievui esat jūs kurios padedat![]()
o jau baigei vairavimo pamokas?
E_FB parašė:
Per teorijos pamokas gal ir minėjo bet aš jų visų nelankiau. O per vairavimo pamokas nieko nesakė, bet ačiū dievui esat jūs kurios padedat![]()
CitRina1989 parašė:
Pas mus irgi nemoke sito...keista kazkaip...visur pasirodo vis kitaip mokina
![]()
bet man keista kaip gali nemokint to kas būna egzamine
-burbė- parašė:
Taip jau baigiau, liko tik Regitra.
-burbė- parašė:
bet man keista kaip gali nemokint to kas būna egzamine![]()
Gal instruktoriai nori išlupti daugiau pinigų už papildomų pamokų pirkimą iš jų.
-burbė- parašė:
bet man keista kaip gali nemokint to kas būna egzamine![]()
Net neisivaizduoju....pas mane isvis kaip per darbo birza,tai tuos vaziavimus mokyklinius sugrudo i kiekviena diena...
-burbė- parašė:
Tai raso kad ne maziau 25-45. reiskias gali trukt ilgiau. juk viskas priklauso nuo marsruto, eismo salygu, vairavimo ipatumu. Jei laikys per pika tai kokiam kamsti …
Rašo nuo 25 iki 45. Egzaminuotojai sudėlioja maršrutą taip kad neužtrukti ilgiau. Nebent kokia avarija. Bet ir tai 90 min nežinau ką reik veikt. Juk parašyta kas į jas įeina. Net tas 45 toli gražu ne visi egzaminuotojai išvažinėja. Vienas egzaminuotojas per dieną praleidžia 8-9 egzaminus ir turi valandos pietų pertrauką. Paskaičiuokit kiek su kiekvienu užtrunka
po kiekvieno dar gali ir į tualetą nueiti
CitRina1989 parašė:
Net neisivaizduoju....pas mane isvis kaip per darbo birza,tai tuos vaziavimus mokyklinius sugrudo i kiekviena diena...![]()
Tai zinok cia pliusas, kad kiekviena diena vazynejai. Nes man kai budavos 1ar geriausiu atveju 2kartai i savaite, tai nieko gero. Blyn, po ilgis pertraukos su savo instruktorium susitikau, iki tol pirkausi pas kita papildomas. Tai jau ir mokykliniam naujoviu atsirado. Tai vakar mokinausi realias situacijose parkavima. Tai supratau, kad ar turiu atkelt regitrini, neissilaikysiu mokyklinio
. Vyrui net bijau sakyt, jauciu sakysiu, jog neislaikiau tiesiog.
E_FB parašė:
O manęs net nemokino tokių dalykų ir net nepaminėjo apie tai, nu žiauru iškarto nuėjus į Regitrą būtų krantai. Tik ket bilietus mačiau panašių klausimų į kurią pusę…
Vat as sito irgi nezinijau, ir mokyklos instruktoriai nesake nemokino, tik kai kita instruktoriu paemiau tas ir pasake apie toki dalyka. Ar visada taip reikia palikti auto ilgam, tai nezinau. Manau palikciau saugumo sumetimais
Skorpijo parašė:
Tai zinok cia pliusas, kad kiekviena diena vazynejai. Nes man kai budavos 1ar geriausiu atveju 2kartai i savaite, tai nieko gero. Blyn, po ilgis pertraukos su savo …
Aš irgi važinėdavo po 2 kartus į savaitę, plius buvo instruktorius išėjęs atostogų tai ir tempėsi vairavimai vis tolyn.
18 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai