vvaidi parašė:
o man nusitraukti nejo, gal isbego saukstelis, tik po to skaudejo. bet vis dar maitinu![]()
o man traukiant tai gerai vare, srovele. kartais sedint jauti tik varva i iklotukus
vvaidi parašė:
o man nusitraukti nejo, gal isbego saukstelis, tik po to skaudejo. bet vis dar maitinu![]()
o man traukiant tai gerai vare, srovele. kartais sedint jauti tik varva i iklotukus
ziogiuks parašė:
nu kai vaikas diena - nakti klykia, istisai valgo, o per menesi 0 gramu priauga, tai savijauta tikrai ne kokia
tai jei pieno yra kokio velnio nusitraukinet
ziogiuks parašė:
pati priestarauji sau
Zvaigzdutee parašė:
pati priestarauji sau![]()
bega gerai, bet nebandziau matuoti kiek jo ten isbega
ruksti parašė:
Merginos nepradedam diskusijos apie mpbet kad nenutrauksi kiek vaikas suvalgo tai tiksliai aisku,nebent gali nutraukt paziuret kaip sluoksniuojas kiek kokio sluoksnio jai manai kad nepavalgo
![]()
pritariu,nesakau, kad 10 kartu per diena traukt reikia.
sveikutes visos mamytis ir busimoms mamytes
ziuriu cia diskusija verda
as maitinu pati, mums jau 3 men ir 1 sav. nutraukiu tik retkarciais kai reikia kur mamytei pabegti o dukryte tetukui palieku
na visoms skirtinagai yra su tais maitinimais, kitos gi neturi , kitos traukia kiekviena maitinima, o del paskaiteliu tai sklepe buvau 2 kartuks ir abu kartus buvau pasikvietus drauge i kompanija
nieko ten nesake del drauges ... ir dar gavo ji dovaneliu
ten skaiciuoja kiek ateina kad atsinestu tinkamai dovaneliu kieki..o paskui reikia registruotis lape
ruksti parašė:
Merginos nepradedam diskusijos apie mpbet kad nenutrauksi kiek vaikas suvalgo tai tiksliai aisku,nebent gali nutraukt paziuret kaip sluoksniuojas kiek kokio sluoksnio jai manai kad nepavalgo
![]()
faktas
Sveikos,
As dabar papasakosiu toki, pazystamos nutikima. Ji maitino savo vaikiuka pati, o tas per naktis klykdavo, sako diegliukai, svoriu priaugo, viskas gerai, bet naktis ir klyksmai.,o pasirodo, kad kai vaikas traukdavo pritraukdavo oro, ir nakti jam pusdavo pilvuka. Tik pradejo nusitraukti ir duoti is buteliuko iskart jokiu diegliu. Man keista, bet taip buvo
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai