Veronikutė... parašė:
As nesmerkiu mamu kurios nemaitina,tiesiog man keista,kaip galima nenoreti maitinti
![]()
man tai pirkta,kai gali,bet nemaitina,kad papai nenukartų,kad vyrui nepatinka,kad dar kažkas
Veronikutė... parašė:
As nesmerkiu mamu kurios nemaitina,tiesiog man keista,kaip galima nenoreti maitinti
![]()
man tai pirkta,kai gali,bet nemaitina,kad papai nenukartų,kad vyrui nepatinka,kad dar kažkas
pulvunelis parašė:
o pas mane antraip-palaikymo jokio,ypač iš mamosir db vis girdžiu tai kada nustosi maitinti,gana,nevertingas tas tavo pienas ir pn
bet db kenčiu,stengiuosi negirdėti
db aš jau elgiuosi kaip man atrodo geriau
![]()
oi kiek aš sulaukiau priekaištų ir kaltinimų,kad vaiko nepradėjau primaitinti iki 6 mėn
siaubas siaubelis
bet griežtai laikiausi savo,kad tik nuo 6 mėn pradėsiu primaitinti ir per sunkumus,bet atsilaikiau
![]()
Ir as uz tai kentejau ir dar svarbiausiai nuo pacio artimiausio-vyro!Jis nesuprata,kaip gali mp vaikui uztekti
Nestverus,nusileidau ir pradejau po truputi primaitinti nuo 5 men.,bet Urte pati atsisake kieto maisto ir tada mes pradejom valgyti TIK 8 menesiu...Ir tai su vargais,kanciom,zaidimais....
pulvunelis parašė:
man tai pirkta,kai gali,bet nemaitina,kad papai nenukartų,kad vyrui nepatinka,kad dar kažkas![]()
Aha,tas baisiausiai atrodo.
Na ir kas merginos, siaubinga pikta mums, bet yra visokiu mamu, geriau nei nekalbet, noeri jos maitina nori ne, svarba vaikui mamos pienas yra didele, dabar jau turbut visos tai zino, bet jei nenori o turi ir bijo kad papai nukars, bet va kudikiui bus blogiau, taigi situ mamyciu paciu pasirinkimas, ju vaikai, ju papai ir tegu zinosi. Mano drauge sake pora dienu pamaitinau gerai bego pienas, ar savaite ji ten maitino nezinau zodziu neilgai, sako isgeriau vyno ir ant rytojaus traukiu pientraukiu ir jau pieno nera, nenoriu tiketi kad taip galejo ivykti, tiesiog ji visad save stengiasi labai priziuret, tai as galvoju kad buvo pienuko bet noro nebuvo, bet as jai nieko nesakau cia jos reikalas. Kas del pamokymu, is pradziu kai ziauriai skaudejo tai nezinojau ka daryt ir dukriukas nemokejo zyst ir as nemokejau jos maitint vis rodes kad gal pieno nera ar kas, kai spaudi lyg mazai bega o skausmas nezmoniskas ir nukasta dar buvo priedo, tai skambinejau ir visu klausinejau ka daryt, tai zmones senu paziuru liepe man nusitraukinet, kad nebutu dar ir uzdegimo, bet as galvoju tai dar man kankintis ir nusitraukinet, paskui skambinau draugem katik gimdziusiom, ir visos sake nieko tu nedaryk, jei skauda ziauriai paimk truputi nutrauk kad neverztu, o sako ateis laikas niekas tau nebeskaudes. Dar prisiminiau kaip tas dauksa sake nieko nenusitraukinet, nu ir galvoju kentesiu ir va normaliai po poros savaitikiu buvo. Padeda siltas dusas nuimt skausma, cia patariu busimos dar
aisku buna dar ivairiu problemu, kad nepatraukia ar ka, bet aciu dievui man viskas gerai buvo ir dabar dukrai papas nekrenta is burnos, storuliuke tokia yra ir va man saunuole maziuke nekanda, tik retai labai kai uzsizaidzia.
pulvunelis parašė:
kam tas vaikas,jei nenori duoti jam visko ką gali![]()
Su viskuo su tavim sutinku, tiesiog visokiu buna visokiu ir reikia
ziurek gyvunai savo vaikuciu nepalieka, o va tie protaujantys dar kartais ir ismeta ar palieka kur ir netaip jau mazai tokiu....
12 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai