Sese parašė:
Oho! NetikėtaKokia šaunuolė, na Undinėlė ne kitaip
Kaip gerai, kad atsisakėt apgręžimo, ji pati nusprendė kaip jai patogiau
![]()
Noreciau jau kuo greiciau, nors terminas tik 24d. Bet del manes nors ir siandien 🙄
Sese parašė:
Oho! NetikėtaKokia šaunuolė, na Undinėlė ne kitaip
Kaip gerai, kad atsisakėt apgręžimo, ji pati nusprendė kaip jai patogiau
![]()
Noreciau jau kuo greiciau, nors terminas tik 24d. Bet del manes nors ir siandien 🙄
Gatita parašė:
Ir aš noriu to stebuklingo recepto, kas natūraliai paskatintų veiklą ... šnd vėl gyd kaklelį tikrino, jis visiškai nenori keistis ir vertis 😔
Ar Jums skauda, kai kaklelį tikrina?
Džesikė parašė:
Ar Jums skauda, kai kaklelį tikrina?
Neskaudėjo abu kartus. Ryt jau kai judins ar maigys, tai manau bus kitaip 🙈
Sirdute377 parašė:
Kaip tik sianakt skaiciau, kad skatinimui valgyti ananasus, po 7 datules per diena ir avieciu lapu arbata gerti. Laiptu arba y kalna lipimas. Taip raso internete. G…
na manau čia jau tikrai kaip stebuklas pati geriu ir aviečiu arbata ir ananasus valgiau ir tampytis ir mylejimasis niekas nepadeda nenori išlysti nors tu ką😀😀 šilta gera matyt guleti ten
Na bet mano pažistamai uzteko 10 pritupimu ir išvaziavo tapacia para gimdyti tai manau kiekvienai labai individualiai ir nustebins jau tik mazylis kada sugalvos išlysti
Man siandien lygiai 40 sav.
Vakar tikrino kakleli - visiskai uzdaras, nesuminkstejes.
Arba as labai nepakanti skausmui arba Jus labai pakanti. Nes man ziauriai skaudejo, labai nemalonus reikalas buvo. Net gumulas gerklej atsirado, norejau verkt 🤣🤣🤣 jauciausi kaip isprievartauta. Vakare guledama lovoj dar jauciau TEN plesima. 🥹
Vasario 14d. Vaziuosiu skatinimui
Gatita parašė:
Neskaudėjo abu kartus. Ryt jau kai judins ar maigys, tai manau bus kitaip 🙈
Mergaitele parašė:
na manau čia jau tikrai kaip stebuklas pati geriu ir aviečiu arbata ir ananasus valgiau ir tampytis ir mylejimasis niekas nepadeda nenori išlysti nors tu ką😀😀 šilta…
man su pirmu prasidejo vaziuojant per zvyrkeli. buvau skaicius,kad padeda tai pabandem. ir dar vaziavimo metu atrode kazkas spardo ir po to supratau kad cia jau saremiai.
Mergaitele parašė:
na manau čia jau tikrai kaip stebuklas pati geriu ir aviečiu arbata ir ananasus valgiau ir tampytis ir mylejimasis niekas nepadeda nenori išlysti nors tu ką😀😀 šilta…
As ka tik vyrui aiskinau, kad taip raso, ir moterys bando, o pades , nepades niekas atsakyti negali. Kaip jus ir sakot visos mes skirtingos
Sveikinimai naujiems leliukams
Man vakar vakare jau buvo emocinis lūžis, vyrui sakau viiiskas, nebegaliu! Man jau sunku su tuo pilvu, aš noriu ją greičiau iškraustyt!
šiandien nuo ryto namus šveičiu, ant kamuolio 45min turbūt praleidau, eisiu toliau šveist, vaikščiot, va dar pritūpimų reikės padaryt. Užeina per dieną keli tokie rimtesni sąrėmiai, bet nieko pastovaus...
Ryt turiu vizitą ligoninėj, tai žinau, kad vėl sakys davai skatinam. Ryt kaip tik termino diena. Manau duosiu aš jai laiko iki vasario 14-15. Jei jau ne, tada neliks nieko kito tik sutikt su skatinimu
4 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai