Juditel3 parašė:
o tai sudeties neraso ant misinuko pakuotes?
O tu matei parašyta ant misinuko pakuotės kokį pieną naudoja, ką karvės ėda? Aš tai ne
Juditel3 parašė:
o tai sudeties neraso ant misinuko pakuotes?
O tu matei parašyta ant misinuko pakuotės kokį pieną naudoja, ką karvės ėda? Aš tai ne
Lūšiukė parašė:
O tu matei parašyta ant misinuko pakuotės kokį pieną naudoja, ką karvės ėda? Aš tai ne![]()
kaip suprantu pati pieno ir jo produktu nenaudojate ?
Lūšiukė parašė:
Geriau maža dozė vaistų, nei misinukas neaišku iš ko padarytas![]()
o paskui su ta ale maza vaistu doze guli ligoninej vaikiuk apsikabinus ir keiki visa pasauli... tad jau geriau misinukai... jei viena tablete isgert tai nieko nesakau, bet ne ilga laika... as nesiskundziu, bet bandau paaiskint tokiom kaip tu... aij nu zodziu kartais ir zodziu pritruksta...
Katiara parašė:
o paskui su ta ale maza vaistu doze guli ligoninej vaikiuk apsikabinus ir keiki visa pasauli... tad jau geriau misinukai... jei viena tablete isgert tai nieko nesak…
Man aiškinti nereikia
dėl manęs gali nevargt
Juditel3 parašė:
kaip suprantu pati pieno ir jo produktu nenaudojate ?
Naudoju bet nedaug
buvau vienu tarpu atsisakius jų dėl vaiko alergijos karvės pienui
tai gerai, kad pati maitinau ir galėjau to atsisakyti, bet jei vaikas būtų priklausomas nuo misinuko, tai būtų buvę vargelio
Juditel3 parašė:
kad neatrodyciau visai nepasiskaicius, tai issitraukiau ibuprom info lapeli
tai turbut patenka i piena ir jei vartoti negalima tai turbut kad kenkia kazkiek t…
Būtent iš čia ir su medikais nesusišnekam, nes tie savo įsikalę, kad maitinant negalima ir taškas
Lūšiukė parašė:
Man aiškinti nereikiadėl manęs gali nevargt
![]()
uzjauciu del alergijos... vargsiukas
tokiu atveju tai taip, tikras isisgelbejimas, kai pati pienuko turit
Katiara parašė:
o paskui su ta ale maza vaistu doze guli ligoninej vaikiuk apsikabinus ir keiki visa pasauli... tad jau geriau misinukai... jei viena tablete isgert tai nieko nesak…
Gal galit bent porą pavyzdžių pateikt? Ar čia lempinė statistika? Nes maitinančių, kurios bent kartą vartojo vaistus, žinau ne vieną. o tokių atvejų - nė vieno.
Juditel3 parašė:
uzjauciu del alergijos... vargsiukastokiu atveju tai taip, tikras isisgelbejimas, kai pati pienuko turit
Na bet tenka laikas nuo laiko ir vaistų pagerti, kur besidesi
o alergija išaugo ir jau taip nepasireiškia
Mary.S parašė:
Būtent iš čia ir su medikais nesusišnekam, nes tie savo įsikalę, kad maitinant negalima ir taškas![]()
na aisku mane tuoj uzsipulsit, bet as gal geriau patikesiu info lapeliu , kuris prie vaistu yra ne be reikalo turbut ir diplomuotais gydytojais, nei teisybes ieskotoja mama is interneto kuri teigia, kad sarase surasyti vaistai nekenkia. Vilsiuos kad nereiks man ju gerti nei kiek ir kad nereiks nutraukti maitinimo net trumpam.
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai