akvelina parašė:
štai dėl tokių bendradarbių, pažystamų ir t.t. dar niekam nesam pasakę savo naujienos. Negali žinoti kokius neigiamus signalus gali siųsti kokia tai ciocia nepatenkinta.
tai ir as buciau nesakiusi..bet mano kolege matyt darbo mazai turi.. tai viena karta pirstojo su savo uzuominom ir klausimais, tai "atsimusiau"
KIta karta po keliu savaiciu.. tada jau nebuvo kur dingti.. jau man net negerai pasirode issisukineti ir nesakyt.. kai pilve mazylis.. nezinau.. zodziu bjauri situacija gavosi. O dabar landzioja pastoviai ir tik pamato, jei pabalus (nes ryte nespeju pasidazyt, i soliariuma nebeinu) - iskart dusauja su viltim.. kad kokia as vargsele..matyt blogai jauciuos.. papasakojau savo seimai, nes galvojau, gal man del padidinto jautrumo paranoja.. bet sake , kad ne.. :)) ir pasiule laikytis nuo tokios atokiau..
Na, kaip nors, sako, jei veida spuogais pradeda mest tai maziukas bus grazus, grozi atima
Jusu vietoj, kuri cia apie ta nekokia daktare pasakojo, turbut neistverciau ir atresciau ka nors atgal, niekad netyliu, jei kazkaip baisiai su manim pradeda sneket, kokioj istaigoj, tai susigesta, israudonuoja....
href="http://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2013m-kovinukai/page/662#post-3587370">parašė: