Saulutės. parašė:
Gabrieliukea, tavo vardas Gabriele?ar nikas tik siaip?
Aš taip Gabrielė
Toks paprastas nikas ir tiek
Saulutės. parašė:
Gabrieliukea, tavo vardas Gabriele?ar nikas tik siaip?
Aš taip Gabrielė
Toks paprastas nikas ir tiek
Saulutės. parašė:
Man siandien kaip tik viena Gabriele kele kojas ant galvos visa naktio jai i pagalba atakubejo Auguste
![]()
Na va... Koks sutapimas
Šiandien uošvis užvėlė dar dabar juokas ima... Sako: martule kada kažin anūkėlis pradės pas tave matytis?-sakau man pačiai jau klausimas šis kyla
Pilvuko nėra,na gal tik toks kaip pavalgius.....Tai net pačiai keista
Kada pas jus pradėjo matytis?
Saulutės. parašė:
Man siandien kaip tik viena Gabriele kele kojas ant galvos visa naktio jai i pagalba atskubejo Auguste
![]()
po pusmecio ar daugiau, dar vienos kojytes ant galvos, o naktele tikrai nelinksma
Gabrieliukea parašė:
Na va... Koks sutapimas![]()
Šiandien uošvis užvėlė dar dabar juokas ima... Sako: martule kada kažin anūkėlis pradės pas tave matytis?-sakau man pačiai jau klausimas šis kylaPilvuko nėra,na gal tik toks kaip pavalgius.....Tai net pačiai keista
![]()
Su pirmaja matesi jau 12 sav nes labai norejau kad matytusi
vaiksciodavau atkisus
realiai tai nuo 16 sav. Su antraja taip pat nuo 16, nors as matydavau jau 12
bet tas matymas toks, kad tik as ir tematydavau
dabar dar galiu pavaidinti nenescia, o siaip atrodau kaip po pietu ir atsiputus ta prasme pilvo neitraukus
Is kitos serijos bet apie nestuma
mano mama su mano kriksto mama keliavo i slovakija ir pasikalbejo nuo "dusios". Mama sako, va tures trecia vaikeli
kriksto mama sako o Dieve kaip gaila kaip gi sitaip siaubas
Gabrieliukea parašė:
Na va... Koks sutapimas![]()
Šiandien uošvis užvėlė dar dabar juokas ima... Sako: martule kada kažin anūkėlis pradės pas tave matytis?-sakau man pačiai jau klausimas šis kylaPilvuko nėra,na gal tik toks kaip pavalgius.....Tai net pačiai keista
![]()
ooo, pas mane jau dabar matosi, ypač vakare. Vaikui dar nesakėm apie būsimą lelių, tai vakar vakare ir klausia: o kiek dabar sveri? turbūt kokius 97 kg ?... Nors aš tai realiai dabar 64 sveriu, bet jam atrodo kad labai jau stora esu pasidariusi. Tau jei pirmas nėštumas tai gali ir vėliau pasimatyti, per praeitą nėštumą žymiai vėliau ir man pasimatė.
liutuke12 parašė:
zinot, mamos.. ne i tema..noriu pasiskustipas mane darbe tokia keista kolege yra .... kazkaip ir sutardavome neblogai ir siaip linksma, nuosirdi moteris atrode.. bet dabar kazkokia keista.. viena diena mane taip prispaude su savo klausimais del mano laukimosi.. nes dar niekas darbe nezinojo, kad neturejau kaip issisukti, tai pasakiau, kad laukiausi.. tai nuo to laiko prasidejo tokios keistos uzuominos ir snekos.. pvz. - ar tu tikrai gerai jauties, ar tau nera gresencio persileidimo.. ar tu dar nori kazkur eiti , ar turi sveikatos (nes organizavau rengini visiems kolegoms).. arba kaip buvau apsirgus ir persalus (nejau kelias dienas i darba) - tai va, tau dabar taip ir bus, sirgsi ir sirgsi.. arba, taip... tuoj netilpsi i kede (gal jei pikta, nes ji apvalute o as ne).. nezinau.. bet man nemalonu, ir stengiuos maziau bendrauti.. kazkokia keistuole.. atrodo vis kazak pasakyt, kad tik igelt.. Kazkokios durnos snekos, durni klausimai.. ar teke susidurti su panasiais reiskiniais ?
![]()
štai dėl tokių bendradarbių, pažystamų ir t.t. dar niekam nesam pasakę savo naujienos. Negali žinoti kokius neigiamus signalus gali siųsti kokia tai ciocia nepatenkinta.
akvelina parašė:
ooo, pas mane jau dabar matosi, ypač vakare. Vaikui dar nesakėm apie būsimą lelių, tai vakar vakare ir klausia: o kiek dabar sveri? turbūt kokius 97 kg ?... Nors aš tai realiai dabar 64 sveriu, bet jam atrodo kad labai jau stora esu pasidariusi. Tau jei pirmas nėštumas tai gali ir vėliau pasimatyti, per praeitą nėštumą žymiai vėliau ir man pasimatė.
Mes vaikui is karto pasakeme kai tik suzinojome,kad turesime leliuka.is pradziu verke ir sake, neeee, po 5min ju gloste pilvuka ir buciavo.paaiskinome, kad nebegales sokineti mamai ant pilvuko, ne kai atsiguldavome megdavo atsisesti pas mane ant pilvuko ir jodinedavome
ir siaip jis man vijurkas, tai pasakeme, kad gali sesute ar broliuka uzgauti.tai labai aiskiai suprato, labai saugo mamos pilvuka.kiekviena ryta atsikeles pabuciuoja ir paglosto, dar ausyte prideda prie pilvuko ir sako sese man ispyre
kazkodel galvoja,kad bus sese, matomai, kad nereiketu su savais zaislais, masinomis dalintis, juk sesei lelyciu reikes
Musu loptopas suluzo, tai tikriausiai nauja pirksime.nebeisijungia, stringa, meto visokias lenteles ir taip jau nepirma karta.nuvezam, kad suremontuotu, po keliu menesiu vel tas pats.atsibodo.
skirmiki parašė:
Labas rytelis, beskaitinedama uzsimaniau kavos![]()
O del tu nesusiprateliu ginekologiu, tikros netiksos, kad liudina mamukus, juk mes, kaip vaikai dziaugemes kiekvienu leliuko buvimo zenklu![]()
o as patenkinta, kad pas ginekologa vyra vaikstau.. jokiu grubiu pasakymu ar pasaipu niekad nebuvo.. net kai matau, kad kazko nelabai ismintingo paklausiu ar siaip ka papliurpiu.. visad dimplomatiskas ir zino ka atsakyti... nedaugzodziauja, konkretus, tiesus, profesionalus.
14 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai