Deimi parašė:
bet ir tai ne visadapriklauso nuo to dar kaip su vandenim reikalai
![]()
butent
kokia yra vaikiuko situacija, kaip jis jauciasi ir vandenu kiekis koks, jei mazokas skatina anksciau gimdyma
Deimi parašė:
bet ir tai ne visadapriklauso nuo to dar kaip su vandenim reikalai
![]()
butent
kokia yra vaikiuko situacija, kaip jis jauciasi ir vandenu kiekis koks, jei mazokas skatina anksciau gimdyma
manau normalu, mane visai nesenai tik karta del bakterijos tyre, o taip neziurejo kedej, sake nestumas jei vystos gerai ir nera ko:)Siaip lankaus privaciai ir man ta politika tokia ligonines patinka, jei kas blogai paskambina, o siaip tik dabar ateiti reikia dazniau, siaip 10 dienu pernesiot leidzia, kitur dvi savaites, jei mato kad gerai viskas:)Manau nera ko jaudintis
Justina21 parašė:
manau normalu, mane visai nesenai tik karta del bakterijos tyre, o taip neziurejo kedej, sake nestumas jei vystos gerai ir nera ko:)Siaip lankaus privaciai ir man t…
dekui, nuraminai
k.viktorija parašė:
ar ismoko valgyti mazylis tavo? ar dar kankiniesi su speneliais? turbut dar ir neissimiegi?viena drauge sake, kai pagimde, tai tiek jegu ir nuotaikos iskart at…
As sunkiai atsigaunu po gimdymo, tik siandien kazkaip jauciuosi kupina jegu. Spenelis vienas nugriauztas labai ir dar pieno perteklius, tai vargas vargelis, manau lengviau but nesciai nei sitos krutys, zinok darbo visai dienai su jomis. Maziukui tiek laiko nereikia. Siaip tai jis daug miega, atsikelia niam niam pabuna iki valandos, valandos su puse zvalus ir toliau miegot
as per jo miegelius viska namie pasidarau, dabat vaikstau kopustu prisikisus i krutine, nes guzas atsirado, visa diena vargstu, masazuoju, nutraukineju pieneli
kazkaip reik susitvarkyt, laukiu kada susinormalizuos viskas
dar labai godziai ryja mazgis, springsta... O man net spaudimas uzkyla, zinai baisu
Naktigone parašė:
PeaCe,o kaip tavo alergija,praejo,ar gerei kokiu vaistu?
Alergija persimete ant kruties, negeriau. Bijau del mazulio. Siandien uzregistravau ji poliklinikoje, tai gydytojas ateis per tris dienas, va galvoju pratempt... Jei bloges, teks gert ta tablete, skaiciau internete apie jas, raso, kad galima zindancioms bet nerekomenduojama, nes viskas persiduos mazgiui... Kaip tavo sveikatyte? Kaip nuotaikos???
Ausrike 01 parašė:
kai ligoninei penktadieni ziurejo pries isleidziant sodino ant kedes sake kad atsiveres per viena pirsta, tai galvojau kad dabar patikrins ant kedes mano ginius, be…
O jau pazanga, man atsimenu atsivere per pirsta su skatinimu, poto ryte jau 2cm
k.viktorija parašė:
man neziurejo del vandenu ir placentos senejimo, tik padare vaiko kardiograma ir atsisveikino iki kito pirmadienio...nors jau 4 diena po termino, kaip manot ar tai …
Manau nepergyvenk, nors mane ziurejo su kiekvienu atejimu :/ gali nueit privaciai jei neramu, apziures viduje, bet manau jei kardiograma gera nepergyvenk
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai