water parašė:
Dar namučiuosevakar vakare pirmi paruošiamieji tik buvo, ligoninėje apžiūrėjo, gimdos kaklelis atsidaręs 1,5 cm, tai laukiam
bus užtikrintas kovinukas pavasa…
O kiek laiko truko paruošiamieji ir koks skausmo intensyvumas?
water parašė:
Dar namučiuosevakar vakare pirmi paruošiamieji tik buvo, ligoninėje apžiūrėjo, gimdos kaklelis atsidaręs 1,5 cm, tai laukiam
bus užtikrintas kovinukas pavasa…
O kiek laiko truko paruošiamieji ir koks skausmo intensyvumas?
As irgi radau kameroj viena ceburiaka uzsaldyta,niam niam niam kaip skanu buvo
susitvarkiau namus,persiziurejau tase i ligonine,pasiruosiau auto kedute,issiploviau galva ir dabar pasiruosus gimdymui
speju dar teks palaukt koki 10 dieneliu
man nuo vakar pilva maudzia kaip menesiniu bet daugiau nieko,tai dar teks palaukt jauciu
nesliocike parašė:
man ir matuot 3- 4 kartus dienoj reikia, nu bet taip tingisi, ypac su tuo antikvaru aparatu![]()
O kodel taip dažnai? Gal dėl preeklamsijos? Antikvaru sakai
Šiandien galvojau ir aš jau sulauksiu savo koviuko
nuo trijų nakties padažnėjo sąrėmiai. Penktą jau važiavom su vyru į ligoninę. Pažiūrėjo echo mažylis labai gerai jaučiasi, sveria 3030g
CTG užfiksavo per pusval 5 sąrėmius, pažiūrėjo kaklelis atsidaręs 2cm, išleido namo porai val prasivaikščiot. Grįžus atgal CTG tik vieną sąrėmį užfiksavo. Sako paruošiamieji čia pas mane tokie buvo. O taip skauda visus kaulus kaip prieš gripą
tai va laukiu ir stebiu save dabar. Pirmadienį pas gydytoją pažiūrėsim kiek jau bus atsidarę tada
belieka laukti stipresnių sąrėmių kas 5min sakė arba kol vandenys nubėgs...
eicheldy parašė:
O kodel taip dažnai? Gal dėl preeklamsijos? Antikvaru sakai![]()
nezinau kodel daznai, gal del to, kad paskutines dienos, siaip tai idealus mano spaudimas visada buvo ir kol kas yra, todel simuliuoju ir nematuoju
o liepe gal del to, kad privaciai ejau dar pasitikrint, o mano daktare kuri mane priziurI( papratsoj poliklinikoj) man neliepe matuoti, o privaciai plana sudare
mes uzvakar lovyte pasistatem
stovi dabar grazuole, laukia karalienes
ieva6891 parašė:
Man ir jau norisi, bet mes vieno kambario bute gyvenam, tai dar palauksim, nes ir taip vietos cia ne per daugiausiai. Aš jau vyrui sakau, kad bent kėdutę į mašiną į…
nu mes ir galim sakyti, kad vienam kambary gyvenam, nes kitas apkrautas kambarys, daiktu daug sudeta, ir tas pats vezimas apdengtas stovi
bet pasistatem, isgabenom rasoma stala, tai dabar nepatogu labai, nera net kur puodeli kavos pasidet
zodziu lovyte, musu didele lova ir komoda su teliku ir viskas
vietos tai neber
o dar as su ta savo dziovykle, tai isvis ner vietos net praeit
14 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai