mishko-feja parašė:
Nu va.vakar man gime sunytis. 4kg 120g,57cm. Gimdziau VGN.nesu pries tai cia buvus bet likau maliniai nustebus.viskas nauja,grazu.visi malonus kolkas nors nei taria…
Sveikinam dideli vyruka ir mamyte
mishko-feja parašė:
Nu va.vakar man gime sunytis. 4kg 120g,57cm. Gimdziau VGN.nesu pries tai cia buvus bet likau maliniai nustebus.viskas nauja,grazu.visi malonus kolkas nors nei taria…
Sveikinam dideli vyruka ir mamyte
riestanosyte177 parašė:
sveikos mamytes ir busimos mamytesziuriu vis apie sampana ir ananasa kalbat
nu as pvz ta savaite kaip gimdziau tai antradieni spiceliai sampes geriau dvi su p…
Karstas vanduo taip pat skatina. O jums nebaisu savo leliaus nuoditi sampanu??? As visa nestuma be laso isgyvenau ir tikrai nesiimciau taureles vien delto kad paskaticiau. Gal tada reiketu gydyt.reikalauti cezario oper. Jai jau imates beleko kad tik pagimdyti??
Agnyttaa parašė:
Man dar jokiu saremu nera, nei paruosiamuju, nei tikruju.. o terminas gimdymo jau uz 4 dienu 22 diena... laukiu laukiu ir niekaip negaliu sulaukti,kada pasirodis..…
As jokiu skausmu ar panasiu i saremius ir neturejau.kartais tik sugelia ten tarp koju kaip vaikstau bet cia buna retas atvejes ir nepasikartojantis kaip saremiai. jai nepagim. iki duotos datos gali reiketi palaukti dar 2 sav. As jau virs 3d. Kitas pasimatimas pas gydyt. tik 4d
norisi kad jau lelyte pasiroditu bet gal nuspres pasirodyti per tevelio gimtadieni butu nerealu
ferfela parašė:
As jokiu skausmu ar panasiu i saremius ir neturejau.kartais tik sugelia ten tarp koju kaip vaikstau bet cia buna retas atvejes ir nepasikartojantis kaip saremiai. …
Man rytoj jau terminas ir dar pas daktara pažiūrėsim ką sakys
ir keik leis dar nešiot jeigu per šiandiena ir rytojų nepagimdysiu
greta4321 parašė:
Labas rytas dar viena klaiki naktisvisiškai be miego atsirado naujas skausmas t.y dubens kaulus taip skauda,kad nei apsiverst neįmanoma nei sedėt beveik …
Sveika,jei jau nubėga vandenys,nesvarbu kada naktį ar dieną guldo į gimdyklą
o dėl vyro tai leidžia kartu būt
man buvo taip jog nubėgo vandenys 14val bet niekas nevyko,tai apžiūrėjo paguldė į gimdyklą17val,o vyrui patarė važiuot namo pailsėt,nes artimiausiu metu niekas nevyks (vaisius gimdymui nepasiruošęs),o kai jau prasidės žmona paskambins,tai 7val ryto pradėjo skatinti bet manęs vaistai neveikė,vyras atvažiavo išsimiegojęs 10val,o veiksmas tik apie 15val prasidėjo,20.05 tik pagimdžiau
džiaugiuos jog vyrui leidau pailsėt,nes naudos iš to jog 30val sėdėtų ant taburetės nėra
rutapuke parašė:
Pas mane lygiai tas pats! Nakti gleivingos isskyros iskliuksejo negausiai, dabar rozinis vandeniukas. Cia turbut gleiviu kamstis eina lauk. Vandenys butu bespalviai…
aš dėl to rožinio vandenuko važiuočiau pasirikrinti gal rimtai jums vandenys bėga
Vakar ko gero pasirodo mums isejo tik kamstis. Eina ir dar dabar tas velnias. Is ligonines paleido po apziuros. Liepe issimiegot. Miegojau prastai, nes jauciau skausma tai pilve tai strenose. Dabar pusantros valandos kas 7min kartojasi tas pats skausmas: suskauda nugara, tada pereina I pilva ir jis ima kieteti, o tada lb lb skaudziai nuuungia klubus. Tai va, papasakoju savo potyrius toms, kuriu dar laukia kazkas tokio. Ziuresim ar daznes saremiu pasikartojimo amplitude.
Simuutėėėė parašė:
2014-10-18 19.10 gimė 55cm ir 3870 kg Ignutis ;) pagaliau :))
sweikinu
Agnyttaa parašė:
Man dar jokiu saremu nera, nei paruosiamuju, nei tikruju.. o terminas gimdymo jau uz 4 dienu 22 diena... laukiu laukiu ir niekaip negaliu sulaukti,kada pasirodis..…
greta4321 parašė:
Man taip pat nei paruošiamųjų nei tuo labiau tikrųjų o man terminas už 2 dienųtik pilvas dažnai kietėja ir tiek
merginos,cia nieko nereiskia, kad nejauciat pozymiu, saremiu. As kai buvau pas akusere ir ji norejo pasiklausytis leliuko sirdele, tai nesigirdejo. Paciupinejo pilva, sako panasu gimda susitraukus, nejauciat? o as nic nieko nejauciau. Tai pagulejau ir atleido. Nu bet cia irgi kaip koks paruosiamaja saremi galima uzskaityti. Tai gal ir jums tas pats. Viskas vyksta, tik nejauciat
tad ramiai
o kita pazistama isvare gimdyt, kai kartojosi jai kietijimai pilvo. Kitu pozymiu ir nebuvo.
indrutella parašė:
Sveikinam dideli vyruka ir mamyte![]()
![]()
sweikinu
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai