agniela parašė:
O as biski sviestuko dedu minimaliai ir nebere ir viskas gerai![]()
kiti deda, as dedavau kiek veliai apie 7men, visgi pieno produktas.
agniela parašė:
O as biski sviestuko dedu minimaliai ir nebere ir viskas gerai![]()
kiti deda, as dedavau kiek veliai apie 7men, visgi pieno produktas.
Manoji irgi nevalgo kosiu. Su kuo bedaryciau iskart asaros. Siandien verkiancia maitinau, nes kitaip ji man neprades valgyt. Kas svarbiausia nespringsta, nuryja ir nespjauna lauk, tik verkia su ozeis ir laiko burnoj kol galiausiai nuryja. Jau tiek kantrybes reik.. gal dar kam taip yra? Ka daryti?
Tu bent va
Mehi parašė:
Tai va o mano spjauna raukos kaip citrina duociau bet sypsos nes juokinu ja darau lektuveli su saukstu tai jai idomubandysiu tada savo pienuko ipilti pradzioj…
Tu bent skoni pakoreaguosi ir valgys, kai bus skanu, o man kaip kovot net neisivaizduoju
Torri parašė:
Niekad atskirai vidurinio nenesem ir bedu nebuvo. Ir nei vienas daktaras nesake, kad vaikui reikia vidurinio paprastam tyrimui. Beje ir krauja ima is pavalgiusio va…
Kai bedu nera galima ir taip nest. Bet ligoninej visada reikalauja vidurinio. Tai juk nesunku ismokt paimt slspima taisyklingai
nors jei tik bendra tai galima ir paprastai rinkt. O as visada vidurini nesu nesvarbu ar bendram tyrimui ar paseliui
ir ksi laukiaus sakydavo gydytoja kad reik apsipraust ir tada vidurini paimt
giedrim parašė:
Kai bedu nera galima ir taip nest. Bet ligoninej visada reikalauja vidurinio. Tai juk nesunku ismokt paimt slspima taisyklingainors jei tik bendra tai galima ir…
Tai suaugusiam taip. O vaikui nelabai isivaizduoju kaip gali uztekt tik vidurinio, bent pas maniskius gal 5ml butu
Torri parašė:
Tai suaugusiam taip. O vaikui nelabai isivaizduoju kaip gali uztekt tik vidurinio, bent pas maniskius gal 5ml butu![]()
Gali užtekt
draugės vaikas neišnešiotas gimė, tai vidurinį turi nešt
Asta Go parašė:
Manoji irgi nevalgo kosiu. Su kuo bedaryciau iskart asaros. Siandien verkiancia maitinau, nes kitaip ji man neprades valgyt. Kas svarbiausia nespringsta, nuryja ir …
Atrodo, kad aprasot mano vaika
irgi nzn kaip maitint ir ka daryt!?
2 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai