giedrim parašė:
Gydytojai sako kad pilbau uztenka ir tokio kiekio![]()
O man sake, kad nepakanka. Va ir gaunasi skirtingos zinios. Cia kaip visad skirtingi medikai, skirtingos laboratorijos ir reikalavimai kiti.
giedrim parašė:
Gydytojai sako kad pilbau uztenka ir tokio kiekio![]()
O man sake, kad nepakanka. Va ir gaunasi skirtingos zinios. Cia kaip visad skirtingi medikai, skirtingos laboratorijos ir reikalavimai kiti.
Jordana_27 parašė:
Atrodo, kad aprasot mano vaikairgi nzn kaip maitint ir ka daryt!?
![]()
As jau galvojau kad cia tik manoji tokia.
Jordana_27 parašė:
![]()
As jau galvojau kad cia tik manoji tokia.
J.Vaida parašė:
Ha, pagaliau siandien eurovaistine kupona nuolaidu atsiuntebrigusia, Jus jau gavot?
ne dar
brigusia parašė:
ne dar![]()
As turbut juos uzknisau, tai pagalvojo, kad atsikratys lengviau
Jordana_27 parašė:
![]()
Mano draugės, kuri yra labai preciziška, ir visokia kitokia šaunuolė, vaikas daržovinių košių nevalgė. Ji tokia stropuolė pagal ford knygą augino, minutė į minutę, na ir žodžiu reik įvest maitinimą ir atsisakė jos mažius daržovių. Nu bet kategoriškai
. O ji labai atsakingai jam siūlė, nes turi valgyt ir taškas! Nežinau kuo visa tai baigėsi, bet įdomumo dėlei ji išbandė grūdines. Ir tos patiko
Tai arba tom grūdinėm maitino arba įtariu į grūdines gal įmaišė daržovę skoniui pratint,arba atrado daržoves kokias jos mažius valgo. Bet kad išvis tingėtų valgyt, bet ką, taip dar negirdėjau..
J.Vaida parašė:
As turbut juos uzknisau, tai pagalvojo, kad atsikratys lengviau
Ir as uzknisiu jei negausiu
rasa.basa parašė:
Mano draugės, kuri yra labai preciziška, ir visokia kitokia šaunuolė, vaikas daržovinių košių nevalgė. Ji tokia stropuolė pagal ford knygą augino, minutė į minutę,…
Nu mana mergyte darzoviene valgo su pasimegavimu,o grudiniu nenori tiesiog purtos
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai