Tomtoma parašė:
Katik ir as is gydytojos, gryzau patenkinta nes sake augam sveiki ir viskas liuxNors jau eina 17 savaite bet dar gydytoja drasiai neteige jog bus mergyte…
svarbu viskas jum gerai
Tomtoma parašė:
Katik ir as is gydytojos, gryzau patenkinta nes sake augam sveiki ir viskas liuxNors jau eina 17 savaite bet dar gydytoja drasiai neteige jog bus mergyte…
svarbu viskas jum gerai
deimantyte 24 parašė:
mum zirniuko dydzio nera nurodytatik kad sveria 87 gramus
, ismatuotos rankutes kojytes galvute ir pilvukas
o pas genetikus nes turejau 5 persileidim…
uoj vargsiuke vargsiuke tu viskas bus gerai si kart pamatysi tik nesijaudink imk balioncika
juoduke. parašė:
uoj vargsiuke vargsiuke tu viskas bus gerai si kart pamatysi tik nesijaudink imk balioncika![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aciu
imk atgal ir tau
deimantyte 24 parašė:
aciuimk atgal ir tau
asiu
deimantyte 24 parašė:
sekesi gan gerai matem kaip zaidzia su rankutem kojytem girdejom sirdutes veiklajausmas nuostabus. tik po savaites vel vizitas is kaisiadoriu i klinikas ,…
oi su genetikais as ir rugpjuti reikalu turejau oi kaip bijojau kad ko blogo nerastu bet dekui dievui viskas maziukui gerai
labiausiai bijojau skmbint del kraujo tyrimu
deimantyte 24 parašė:
mum zirniuko dydzio nera nurodytatik kad sveria 87 gramus
, ismatuotos rankutes kojytes galvute ir pilvukas
o pas genetikus nes turejau 5 persileidim…
nesijaudink viskas turi but gerai
rlukauskiene1101 parašė:
nesijaudink viskas turi but gerai![]()
![]()
as ir save raminu tik kazkaip nelabai gaunasi beto ziaurei galva skauda
deimantyte 24 parašė:
as ir save raminu tik kazkaip nelabai gaunasi beto ziaurei galva skauda![]()
gal nervuojies del to jaudinies,stenkis aprimt del leliuko
lengva man dabar jau sakyt pati kai ant adatu buvau kai reike pas juos vaziuot
Ot plepat mergaitės...pusdieniui išvažiavau ir ohoho pripiešusios
Kas dėl vežimėlių, tai turiu tokį patyrimą, kai laukiausi pirmojo nusipirkom su vyro sese labai panašius vežimėlius, tik firmos skyrėsi ir jos spalvos gražesnės, bet kai pradėjom naudoti....paaiškėjo, kad pas ją nėra pilnai gulimos padėties sportinuke ir tarpkojo diržo...tokie niekniekiai, o labai apsunkina gyvenimą
Aš sekmadienį dėl aštraus skausmo buvau priimamajam, tai mano žirniukas kažkur 6 su biškiuku cm...o va šiandie nulėkiau pas gydytoja, tai užmetė akį trumpai labai...pradžiugino, kad vartosi, juda mano kruopelytė ir viskas gerai.
Penktadienį mes irgi lekiam į Kauną pas genetikus...
naktibalda parašė:
Ot plepat mergaitės...pusdieniui išvažiavau ir ohoho pripiešusios![]()
Kas dėl vežimėlių, tai turiu tokį patyrimą, kai laukiausi pirmojo nusipirkom su vy…
tai kad laiko mazokai kad genetikai priimtu o pas kokia gyditoja ?
4 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai