Viktorija Paltanaviciute parašė:
Sveiki, darau masaziukus vaikuciams namuose.
Viskas apie mane www.viktorijosmasazai.lt
koks miestas?
Viktorija Paltanaviciute parašė:
Sveiki, darau masaziukus vaikuciams namuose.
Viskas apie mane www.viktorijosmasazai.lt
koks miestas?
Malinka89 parašė:
Uz kiek pardavineja?
Jau pati visdelto pasiemiau, siuntima is Kauno padarys.
danguzia parašė:
Jau pati visdelto pasiemiau, siuntima is Kauno padarys.![]()
As lygiai tokius pacius praeita savaite batu kalne uz 1 eu nupirkau, tdl ir idomu pasidare
bet zinok siek tiek pasigailejau, velesniam laikui po namus begiot gal ir nieko (ir tai klausimas ar patiks vaikui), bet kaip pirmiem batukam kokybe nekazka
tik kad jie panasus i atitipas, ideja ta pati
tai vat tiek ir norejau pasakyti
va tokie

Malinka89 parašė:
As lygiai tokius pacius praeita savaite batu kalne uz 1 eu nupirkau, tdl ir idomu pasidarebet zinok siek tiek pasigailejau, velesniam laikui po namus begiot gal…
Uz 3,5eur pardave+ siuntimas. Jie bus mums velesniam laikui, galvoju kokiu 10 mėn,nes dydis 21 , dabar 18-19 musu
laurasadz parašė:
Situos pirkom ryo kidz one ;) tik va beda, uzdedu, atsistoja ant grindu ir verkia ir nevaiksto.. O jei nuimu tai patenkinta vaiksto..
Kaxkur gali buti kad siule spaudzia duria jai, arba per kieta
makarevic parašė:
Sveikos pastebejau kad kai vaikas verkia jis plemais paraudonuoja veidukas labai...ar cia normalu?
vakar buvo isiverkes maziukas, poto maitinau ji , maciau prie kaktos irgi paraudimus, bet praejo viskas . manau normalu
makarevic parašė:
Sveikos pastebejau kad kai vaikas verkia jis plemais paraudonuoja veidukas labai...ar cia normalu?
Mano irgi kai pradeda verkt ir jei įsiverkia kaip burokas patampa, paskui po truputi praeina
18 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai