irsenyte parašė:
Supratau bet mums tikrai niekas neleis dvare taip kabinti
bandykit ieskot tos juostos kur negadina sienu... pamirsau kaip vadinasi... mounting tape vadinasi pasidairykit gal kur pigiau jau yra
irsenyte parašė:
Supratau bet mums tikrai niekas neleis dvare taip kabinti
bandykit ieskot tos juostos kur negadina sienu... pamirsau kaip vadinasi... mounting tape vadinasi pasidairykit gal kur pigiau jau yra
juoduke. parašė:
Labai labai grazus remelisman jau drugeliai vaidenasi
nes ieskau visokiu dekoraciju
as tik savo nuomone pasakysiu nesupykit, bet man kazkaip det nuotrauka…
Cia ne nuotraukai deti. Jis yra metro dydzio fotosesijai.
sandrute005 parašė:
Cia ne nuotraukai deti. Jis yra metro dydzio fotosesijai.
supratau
labai grazus remelis, tikrai pasistenget
beje kaip daret? jauciu daug darbo ane?
aggg parašė:
Gal kuri is jusu domejotes kur pigiai pripucia helio i balionus (kai savo atsinesi)? Ogmios mieste 1vnt 1,45€, o akropoly isvis 1vnt 2€![]()
2 eurai tik pripust baliona? ar isproteje jie?
reik pasidomet kainom, gaila as ne LT nes zadu leist balionus i ora, galvojau kiek sveciu tiek balionu,bet jei tokia kaina uzteks max 10 vienetu
ir kur balionus idomu pirkt?
noreciau nesiblaskyt po parduotuves gryzus pries krikstynas
Fyja parašė:
Ieskokit internete. Ar eikit i vaiku parduotuvę tai gi Pilna yra. Forografo is to is kurio miesto esat kaip ir vietas. Nebent norit kur vasiuit. Paguglinkit atras…
Pagal savo miestą puse dienos googlinu nieko nerandu konkretaus :/
Labai lengva pasidaryti istikruju. Reikia (nezinau kaip tiksliai vadinasi) tokio kur paveikslus piesti, akriluniu dazu ir drugeliu. Ispjauni vidu ir nudazai remus. Drugelius pirkau plastikinius, tai tik priklijuot reikejo. O dekoruot siaip galima kaip tik sirdis geidzia.
o jdel helio balioni tai man irgi idomu. Internetu pigiau buvau radus, jei rasiu imesiu nuoroda.
juoduke. parašė:
2 eurai tik pripust baliona? ar isproteje jie?reik pasidomet kainom, gaila as ne LT nes zadu leist balionus i ora, galvojau kiek sveciu tiek balionu,bet jei tok…
Nu. Siaubas.jei akropoly noretum pripust savo 20vnt balionu, tai paklotum 40€!! Ir tai dar pasake jei susprogsta puciant tai vistiek moket reik...panasu kad pigiausia ateit iskart vietoj pirkt ir pust,o ne savo nestis. Bet dar turiu laiko,panarsysiu internete, gal mamos kitos atsilieps
www.svenciumiestas.lt/ cia ogmios mieste buvau, tai net akys raibsta kiek ten visko! Dar tam paciam pastate yra www.ogmiosmiestas.lt/lt/kvartalai/seimos-aikste/imones/dekoravimo-idejos
cia visokiu groziu irgi yra
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai