juoduke. parašė:
Labai labai grazus remelisman jau drugeliai vaidenasi
nes ieskau visokiu dekoraciju
as tik savo nuomone pasakysiu nesupykit, bet man kazkaip det nuotrauka…
Tai cia supratau kad ne ant stalo des o per fotosesija naudos
juoduke. parašė:
Labai labai grazus remelisman jau drugeliai vaidenasi
nes ieskau visokiu dekoraciju
as tik savo nuomone pasakysiu nesupykit, bet man kazkaip det nuotrauka…
Tai cia supratau kad ne ant stalo des o per fotosesija naudos
irsenyte parašė:
Kaip suprantu sis remelis tusciavydurys ir zmones ji laikys ir viduj bus ju veidai, cia nuotrauku dekoracija tokia bus.
aaaa
as kazkaip pagalvojau,kad ant stalo remelis bus
oops
irsenyte parašė:
Mamos o kaip zadat tvirtint dekoracijas? Pvz pom pomsus? Juk nepriklijuosi prie lubu.
mums buvo labai didele dilema kaip tai padaryt... nes nenorejom namuose sienu gadint... aisku sodyboj ar kur irgi niekas neleis... mano vyras vis del to padare tik 4 skylutes lubose, o ne tiek kiek pomponu, pas mus ju buvo apie 20. uzteko 4 skyliu ir idejo tokias knopkytes kur pvz ant lentos popieriaus lapa gali prisegt (supranti apie ka as?
) nu ir ant tu vinuku uzdejo zilka per visa siena nuo vieno iki kito galo, ir gavosi tokia ilga linija tiksliau 2ilgos linijos nuo nuo vieno stalo galo iki kito stalo galo, ir ant ju kabinome pomponus tiksliau pririsome, kad nesislankiotu stipriau surisome pomponus ir buvo liuks... jei neaiskiai parasiau galiu bandyt aiskiau
o seip yra lipduku pirkt nuo kuriu sienos nesigadia,bte pamenu jie labai brangus buvo apie 10 euru
aurikii parašė:
Pasidalinkit kokius papuosimus darysit sventei pacios ? kusudamai, pompsus ka dar![]()
pas mus bus tiuliniai pomponai, nes popierinius jau pirmam gimtadieniui turejom
o seip as per daug nedaryciau, tie pomponai labai graziai atrodo, o perkrauti nesinori, pv gimtadieniui uzteko pomponu ir girlianda pati dariau, bet tiesa sakant galejo ir girliandos nebut,nes buvo daug pomponsu ir jie labai graziai atrode... kieme galvoju segt ant kokios virves nuotraukytes, radau segtuku su drugeliais ibejuje tai ir ideja greit kilo... seip per daug nieko nedarysiu, pas mane kol kas planavimas saldaus stalo dekoracijom
valgomi drugeliai ir tt tiesa gi gaminsiu girlianda drugeliu
o seip fotosesijai viska fotografe tures tad nesijaudinu del fotosesijos puosmeneliu
juoduke. parašė:
mums buvo labai didele dilema kaip tai padaryt... nes nenorejom namuose sienu gadint... aisku sodyboj ar kur irgi niekas neleis... mano vyras vis del to padare tik …
Supratau bet mums tikrai niekas neleis dvare taip kabinti
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai