2016.05.03 09:59 (prieš 10 m.)
Planuojanti4 parašė:
As matau, kad pas jus ne pirmas nestumas
As noriu pries vizita susirasyti pagrindinius klausimus, kuriuos noresiu uzduoti g…
Kad iš manęs ne kokia patarėja šiuo klausimu. Aš visko klausiu, tada kai jau prispiria reikalas. Net jei pienligė atsirastų, juk pirma tepinėlį reikia paimt, kad nustatyt, kokių vaistų reikia, kad betko nevartot. Dėl skausmo manau kiekviena gydytoja pasakys tą patį - mažiausiai kenksmingas paracetamolis, jei jau labai blogai iš ibufeno serijos kas nors,o šiaip dėl kiekvienos atskiros problemos(ligos) tartis su šeimos gydytoju.
O manau svarbiausi klausimai turėtų būti apie tai ką galima ir ko negalima iš Jūsų įprasto gyvenimo. Pvz: jei esate įpratus miegoti ant pilvo,nuo kada jau tai kenkia. Arba laiką mėgstate leisti aktyviai, išsiaišknti kuriuso pomėgius dar galite sau leisti, o kurių jau reikia privengti... ir pan... dar manau svarbu ir kad paaiškintų į kokius pojūčius ar požyius reiktų reaguoti (sunerimti), į kokius - ne. Pvz man, kai laukiausi pirmojo, paaiškino,kad jei yra pilvo tempimas, maudimas, tai per daug nekreipt dėmesio, nebent magnio išgert. O jei stiprus skausmas ar durimas, pasiskambint ir atlėkt....
-kruopyte parašė:
sveikos, ar niekam neuzkieteja viduriai? jau nebegaliu
reiks rytais kiviu ant tuscio skrandzio pradet valgyt...
Man jau nei kiviai nei slyvos nepadeda. Rytais darir forlaxo išgeriu...