Agnieska09 parašė:
Su pilvinuku kas negerai...pasipasakokit...jiegu noris...
žodžiu taip. dabar man neva 7 savaitės. kaip ir turėtu būti. Dvi juosteles pamačiau labai anksti. kovo 21 buvo paskutinės mmm. balandzio 18 jau mačiau dvi ryškias juosteles. ne vaiduokliukus, o labai jau ryškias, kas man buvo labai keista. su pirmaja taip nebuvo. Apsidžiaugiau, iiškart pas jus į gruoodinukus atkeliavau, kaip sakant laimė iki ašarų.
Aišku, kad nulėkiau į echo, kad pasakytų, ar viskas ok, nes prieš tai turėjau nekokią patirtį. Gydytoja apžiūrėjus pasakė, kad turiu didžiulę cistą dešinėj, ir prognozuoja man negimdinį nėštumą. Išėjau kaip tanku pervažiuota. Liepė ateiti po savaitės. Po savaitės pasakė, kad cista yra, nėstumas gimdoje, tačiau nesivysto ir gan senai. Va...... liepė rašytis ligoninėn. Aš aišku isterijon ir į vilnių privačiai. Ir va tau kita nuomonė. pirmas klausimas buvo ar šeimoj nera dvynukų, nes tai kas matosi, panašu į aštuntuką, geriau apžiūrėjus pasakė :50/50 arba viskas suitvarkys, arba ne. liepė atvykt po savaitės. taip kad sedžiu dabar ir galvoju apie galimybių intervalą didžiulį. Arba nesivysto, arba vienas bus, arba du pasirodys, nors dvynukų šeimoj nėra. tai va. tokio pasimetimo per savus 32 metus nesu patyrusi