Andza parašė:
Bet tai visos geriat tardyferon? Nes man tai priskyre lasu hemofer karta i diena:/
As geriau Floradix, jie naturalus
Andza parašė:
Bet tai visos geriat tardyferon? Nes man tai priskyre lasu hemofer karta i diena:/
As geriau Floradix, jie naturalus
Ab-Mamyte parašė:
Usirasiau vaisiaus apvertimui 29d,nors gine liepe kazkur 17d,vietu sake nera..
Iki tol turesiu laiko pagalvot,bet gal mazoji iki sio termino pati apsivers,ar pas…
Pamatysit, apsivers pati! O jei vis dėlto ne, tikiu, kad viskas pavyks!
sandramar parašė:
labas rytas mamytes ;) nu ka nauja dienele. dienele silta saulyte sviecia liuks ;) snd daug vaiku turesiu tai diena dings mygom ;)
Kaip suprast daug vaiku turessit :-)?
Mamonas parašė:
Sveikoskaip suprasti ant skano nuotraukytės šone parašytas raideles, ką jos reiškia?
niekaip nesuprantu, o jei ir randu kokią lentelę internete, vistiek neįm…
O tau gydytoja pakomentavo ka nors, kai dare echo? Nes pas mane irgi priklijavo i kortele nelabai ka suprantu, tik svori
marcia parašė:
Pamatysit, apsivers pati! O jei vis dėlto ne, tikiu, kad viskas pavyks!![]()
Ačiū už palaikyma
RGina parašė:
O tau gydytoja pakomentavo ka nors, kai dare echo? Nes pas mane irgi priklijavo i kortele nelabai ka suprantu, tik svori![]()
Žinokit juokas pro ašaras, bet nei per vieną echo svorio nesakė man.. draugės pasiklausiau ar tai normalu, kad gimdymas ant nosies, o aš net nežinau kiek mano vaikas sveria.. tai jai sakė net akys ant kaktos iššoko.. o ginė nieko neaiškina, nekomentuoja.. tai įdomu, ar jos ten sau kortelėj parašo ar ne? Nes kas pas mane surašyta aš nei bum bum, tik apie tyrimus...
Ab-Mamyte parašė:
Ačiū už palaikyma![]()
Tikėkit, kad apsivers! Buvau prieš einant pas akušerę privačiai nuėjus pas ginekologę, tai bent jau nuramino, kad mergytė jau apsivertus
tik gaila, svorio nesužinojau, echoskopas pas ją senas toks pats kaip ir ji pati
Mamonas parašė:
Žinokit juokas pro ašaras, bet nei per vieną echo svorio nesakė man.. draugės pasiklausiau ar tai normalu, kad gimdymas ant nosies, o aš net nežinau kiek mano vaika…
Jei žinot vaikiuko išmatavimus (BPD, AC, FL), o juos šiaip turėtų įrašyti nėščiosios kortelėj kur yra skiltis Ultragarsiniai tyrimai, internete yra skaičiuoklės, kur galima pasižiūrėt, koks svoris daugmaž
nes svorį išveda pagal išmatavimus, niekaip kitaip juk to leliuko nepasversi pilve
9 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai