jazzmineliai parašė:
Jo, ilgšisar nebus tik rekordininkas iš ūgio tarp rugsėjinukų! Pasiakykit ryt sugrįžę
![]()
Nu matysim kiek bus paaugęs mano vyrukas
jazzmineliai parašė:
Jo, ilgšisar nebus tik rekordininkas iš ūgio tarp rugsėjinukų! Pasiakykit ryt sugrįžę
![]()
Nu matysim kiek bus paaugęs mano vyrukas
dvinel.ana parašė:
As turiu klausima mamytems kur pacios gimde ir buvo siutos. Ar jokiu nepatogumu nejauciat? Man tas randas toks sukietejes ir skauda ypacz darant myliu myliu![]()
Jauciu diskomforta, bet po truputi praeina. Drauge sake jai puse metu vis nelabai ten buvo, o poto susitvarke.
taju1 parašė:
Jauciu diskomforta, bet po truputi praeina. Drauge sake jai puse metu vis nelabai ten buvo, o poto susitvarke.
Man irgi būna nepatogu, bet praeina
dvinel.ana parašė:
As turiu klausima mamytems kur pacios gimde ir buvo siutos. Ar jokiu nepatogumu nejauciat? Man tas randas toks sukietejes ir skauda ypacz darant myliu myliu![]()
Man irgi taip pat, bet po apžiūros sakė, kad randas aukštai ir reiktų pasimasažuot vis, nes elastinga vieta-greitai koreguojasi. Tai kas vakarą pratampau ir reikalai gerėja. Po pusės metų turėtų vėl viskas būt kaip buvę.
(Dėl lyt.santykių ginekologės patarimas buvo naudot daug lubrikanto ir ieškot padėčių)
jazzmineliai parašė:
![]()
Maniske kesinsis i Jusu rekorda
2 men buvo 64 cm, ryt eisime matuotis, tai parasysiu kiek 3 men yra.
dvinel.ana parašė:
Man taip pat nemalonu. Netgi sakyciau skauda kai myliu myliu darome
nuraminot, nes galvojau tokia viena☺
dvinel.ana parašė:
Ir dar klausimelis is tos pacios serijos. Maitinancios tik mp ar jau kam yra meneaines? Man pilvo apaczioj jau tokie skausmeliai maidimai o menesiniu dar ner. Kaip …
Man dar nebuvo, bet irgi pamaudenimai yra. Kai buvau pas gydytoja apziurai, sake, kad iki nauju tureciau susirgti
dvinel.ana parašė:
Ir dar klausimelis is tos pacios serijos. Maitinancios tik mp ar jau kam yra meneaines? Man pilvo apaczioj jau tokie skausmeliai maidimai o menesiniu dar ner. Kaip …
man jau 2 k buvo
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai