paulee parašė:
Mes turim bekontakti microlife. Tikrai labai patenkinta
Mes irgi turim bekontakti, bet man buna, kad matuoji 3 kartus ir gauni 3 skirtingus rezultatus. Tai net nezinau. Patogu matuoti, bet nesu tikra del rezultato
paulee parašė:
Mes turim bekontakti microlife. Tikrai labai patenkinta
Mes irgi turim bekontakti, bet man buna, kad matuoji 3 kartus ir gauni 3 skirtingus rezultatus. Tai net nezinau. Patogu matuoti, bet nesu tikra del rezultato
Baltėja parašė:
Del biglio siulau labai gerai pagalvot. Mes turim. Patenkinti, viskas gerai. Bet yra vienas BET. Tai suo, kuriam reikalingas didelis fizinis aktyvumas. Jam kasdien …
Sveiki.perskaiciau,kad turit Bigli.mano tevai irgi turi.jam 2,5m. Tikrai lb judrus ir energingas suo. Bet cia neproblema.tevai lb aktyvus,tai issilaksto su juo.turim problema su sveciais.tik kas ateina jis pasiunta.pyksta,loja,lupa viska.ar jus turit tokia problema?
Sanga parašė:
As ir jau noriu antro ;) pagimdzius sakiau daugiau niekad!!! Bet noriu dar vieno ziauriai ;) o biglio nepatariu imt ;))) loja daug ir vadovaujas instinktais, pabegs…
Zinokit jei dresuotas tai drysiu papriestaraut. Musu nei loja, nei gaudyt reik. Bet cia as nuo mazu dienu ziauriai daug uzsiemiau. Dresavau, moka nemazai, komandu klauso, i lova nelipa ir t.t. suo tai kaip vaikas. Juo irgi rupintis reik. Bet mes norejom, abu prisiemem atsakomybe. Ir tiesa sakant kaip ir W2ee sake as tai absoliuciai jokio diskomforto nejauciu. Vedziot man patinka, net noriu prasieit tik va dabar kol pirmas men, kol apsiprantam visi sunkiau. Nes nors vyras tevystes atostogose bet turi dirbt, vis i darba nuvaziuoja. Bet nieko. Isivaziuosim
Mamytės, pagelbėkit
labai sunku vaiką pažadinti, kad pamaitinčiau, miega kaip meškinas žiemos miegu. Jam jau mėnuo ir priaugo gerą kilogramą, valgė prieš tris valandas, noriu pamaitint, bet niekaip nepažadinu, pramerkia akis, pasidedu prie savęs jau, kad maitint, žiūriu vėl akytės užmerktos. Kaip jūs žadinat savo mažylius?
Akava parašė:
Sveiki.perskaiciau,kad turit Bigli.mano tevai irgi turi.jam 2,5m. Tikrai lb judrus ir energingas suo. Bet cia neproblema.tevai lb aktyvus,tai issilaksto su juo.turi…
Musiskis atejus sveciams ziauriai sokinet nori, dziaugtis, myluotis, demesio zodziu. Bet dresuros pagalba kazkaip sita issiauklejom. Yra komanda sedet, yra dziaukis. O del pykimo nzn... gali but pagal suns psichologija kai ateina svecias jis pyksta nes automatiskai seimininku demesys ne jam o sveciui. Taip pat gali but kad pyksta nes i jo "teritorija" atejo svecias. O jis pyksta visa sveciu buvimo laika ar tik pacioj pradzioj?
Editak13 parašė:
Mamytės, pagelbėkitlabai sunku vaiką pažadinti, kad pamaitinčiau, miega kaip meškinas žiemos miegu. Jam jau mėnuo ir priaugo gerą kilogramą, valgė prieš tris va…
nesuprantu kam jus ji zadinat??? tegul miega, juk auga gerai.
Editak13 parašė:
Mamytės, pagelbėkitlabai sunku vaiką pažadinti, kad pamaitinčiau, miega kaip meškinas žiemos miegu. Jam jau mėnuo ir priaugo gerą kilogramą, valgė prieš tris va…
As zadindavau pirmas pora savaiciu, paskiau pamaciau, kad priauga normaliai, tai leidziu miegot. Diena vistiek prasibunda max po 3,5- 4 val.dazniausiai 3 val ir gyvas. Nakti kaip kada, kartais ir 4,5 val pamiega.
Editak13 parašė:
O jis taip visa diena jum miega? Siaip jei 1kg priaugo tai labai gerai
Gal jis tiesiog miegaliukas
Baltėja parašė:
Musiskis atejus sveciams ziauriai sokinet nori, dziaugtis, myluotis, demesio zodziu. Bet dresuros pagalba kazkaip sita issiauklejom. Yra komanda sedet, yra dziaukis…
Visaip buna,bet dazniausiai gali praloti istisai. Mama jau vis perka pagrauztuka,kad visa laika kol bus sveciai,kad grauztu. Kartais nera net sveciu.esam tik seimos nariai,bet pvz. Dengiam stala,kad visi susestumem ir papietautumem jau jis susierzina
Yther parašė:
Mes irgi turim bekontakti, bet man buna, kad matuoji 3 kartus ir gauni 3 skirtingus rezultatus. Tai net nezinau. Patogu matuoti, bet nesu tikra del rezultato![]()
As irgi turiu bekontakti. Mes maziukui gimimo proga padovanojom
Esme jo tame kad jis ismatuoja ivairia temperatura, bet ekrane parodo auksciausia uzfiksuota. Temperaturos nebuna pastovios ji istisai yra kintanti, todel ir rezultatai yra skirtingi.
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai