Vilma0 parašė:
Tai as ir apie patoguma pagalvojau, o kur pirkai?vaistineje ar internetu?
Internetu po vienetą neparduoda
Vilma0 parašė:
Internetu po vienetą neparduoda
Oj merginos visos cia su kazkokiom bedelem, jau ir man baisu darosi
kad as nieko nejauciu, tiksliau jauciu , bet vis manau kad normalu jau i gala, vakar tai visa diena miegojau, o as is tu kur man reikia veiklos , reikia lekt veikt kazka , ramiai nusedeti negaliu, buna visokiu tu pamaudenimu , bet kazkaip nesureiksminu gal ir blogai, vyras sako taup man ir pagimdysi tuoj, ryt keliauju pas ginekologe savo tai labai tikiuosi kad echo ziures, ir suzinosiu kas ir kaip, nes buna tikrai uzeina skausmukas kaip per menesines, bet jis su laiku praeina, as dar net lelkos rubeliu skalbtis neppradejus, vis kazkaip rami, bet jau reikes pradeti turbut po truputuka
Brukita26 parašė:
Sveikos kiek laiko kai paskutini eko dato kadcpazet ar lelius apsiskukes?
Vaisiaus padeties vertinimas 36sav
Vilma0 parašė:
Eurovaistinei tik vaistininke kazkokia lieva buvo sako tau paketu uzteks negirdejau kad kas sauskelnes pirktu
irma9494 parašė:
O mane pagulde i ligonine... nes gimsos kaklelis praviras. Galvyte zemai. Tik nesupratau pasakymo apie gimdos kakleli. Kai buvau pas genetike pries menesi, tai gimd…
Kaklelis ilgeti tikrai negali. Matavimo paklaidos gali buti. Esant pilnai slapimo puslei, kaklelis buna ilgesnis.
Laikykit suspaudus kojas ir viskas bus gerai ?
Vilma0 parašė:
Ka perkat tuos rinkinius ar askirai viska,as apie visus pampersus,paketus mums pacioms? Beje jei rinkini, tai kur radot?![]()
Pirkau viską vnt atskirai - pigiau gaunasi
O man keistas deginimas vienoje vietoje,lopelis ties bamba,palietus lyg degintų kas,taip ydomiai
gynteux parašė:
Pirkau viską vnt atskirai - pigiau gaunasi![]()
Man tas deginimas irgi užeina,tai ties banba,tai aukščiau kur ta duobutė po krūtine yra. Ir nežinau ka cia reiskia?
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai