eveliukass parašė:
Mamytes o ta rinkini po gimdymo kaip suprantu reik turet gimdykloj,nes jau viska susipirkau eisiu tasiu krautis,taj nezinau i kuria tase deti
![]()
Vieną pampersą įsidėkite
eveliukass parašė:
Mamytes o ta rinkini po gimdymo kaip suprantu reik turet gimdykloj,nes jau viska susipirkau eisiu tasiu krautis,taj nezinau i kuria tase deti
![]()
Vieną pampersą įsidėkite
Vilma0 parašė:
Ka perkat tuos rinkinius ar askirai viska,as apie visus pampersus,paketus mums pacioms? Beje jei rinkini, tai kur radot?![]()
Vaistinėje būna rinkiniai būdavo ir babycity. Pirmam gimdymui rinkinį pirkau, dabar atskirai susipirksiu nes žinau kas patiko ir tiko
Ieva B parašė:
O esate dariusi? Nes jei pirmą kartą, tai daug kas atsisako nes nepatariama. Aš kaip dariau taip darau, tik kosmetologei stresas, porcelenine vadina![]()
Esu darius. Tai zn kad stresas db kojas depiliavo vasku jau nebetaip tipo jei mamai skauda vaikas jaucia. Galvojau skusti bet skutimasi ir jau sudetinga nzn kada gimdysi ir kai atauga esi eziukas.
Dovilė31 parašė:
Idomu kaip kitos reagavo i tas dujas, gal cia ne visom vienodai?
O manes juokas nui duju tikrai neeme, nzn tiksliai ka as ten kvepavau (chemines sudeties ta prasme), bet man jos buvo liux
gk.vk. parašė:
O kaip suzinoti, ar vilniuj, kurioj ligoninej naudoja tas dujas? Ar cia visur ju yra?
Bent jau Kauno klinikos pries 2.5 m man jas dave, tai manau bent jau didieji gimdymo namai toki dalyka turi
Izestar parašė:
man is viso gruodzio gale buvo darytas, jai nebutu vasario gale pagulde i ligonine tai taip ir buciau likus tik su gruodzio echoskopu
O kaip jums sekesi pas gydytoja? Ar pasisaket del niezejimo?
Vakar pasidariau tyrimus- viskas ok, bet vistiek kuna tai ten tai ten paniezti..nesuvokiu kodel
:}
Vilma0 parašė:
Ka perkat tuos rinkinius ar askirai viska,as apie visus pampersus,paketus mums pacioms? Beje jei rinkini, tai kur radot?![]()
Tik viska atskirai nes man patare? As viska internetinese vaistinese pirkausi camelijoj ir euro,pacioj vaistinej pirkau tik suaugusiuju 2 pampersus

Satyte parašė:
Vakar pasidariau tyrimus- viskas ok, bet vistiek kuna tai ten tai ten paniezti..ne…
Tai gi tempiasi oda, sausėja - natūralu
Satyte parašė:
Vakar pasidariau tyrimus- viskas ok, bet vistiek kuna tai ten tai ten paniezti..ne…
Cholestazei budinga dar kad vakare, nakti stipreja niezulys.
O siaip odos sausumas arba psichologija
Man kojas buvo pradeje lb nieztet. Bet drekinanciu kremu pora dienu patepiau ir praejo
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai