Gretamargareta parašė:
Na as tai kazkaip galvoju, kad dabar tas pienukas jau nebe toks svarbus, koks buvo pradzioj, kai buvo kudikis. Db daug visko jau gauna ir is kosyciu, o tas papulis …
Joo..bet ta tampyna ismokina mamos,kad netampytu..
Evi2 parašė:
O as manau kad zindymas yra viena is mamos pareigu vaikui juk tam gamta ir sukure mums galimybe maitinti. O nuovargis na nemanau kad nebemaitinant bus lengviau bent…
Ne tai jei nepavyks ramiai vaiko atpratinti,matyt ir tesis maitinimas..bet jei atpras ir miegos naktim geriau,tai tikrai busiu laimingesne?
LauraLT parašė:
as tai manau jum sekmingai ir greit pavyks ta padaryt - jusu ryztas didelis ;) ;) as pabuvau abejose pusese: zindziau ir su kancia kaip prievole, ir su malonumu.. n…
Aciu! Jus tikrai suprantat mane toki kelia nuejusi??
mrs. mouse parašė:
As is tu kur nebuvo dideles laimes zindyt. Nuo pat pradziu vargau ir tai buvo didziule kankyne (deja). Bet buvau uzsispyrusi ir viska prakentejau. Tada prasidejo al…
Uoj visokiu situaciju buna..as viliuos man bus geriau?
zalia pieva parašė:
Netiesa, aš žindau, bet suprantu ir jusNors man tai teikia laimę, bet kartu suprantu, jog tai yra labai didelis darbas ir labai daug visokiausių pastangų (tiek …
?
Dabar kaip tik kalasi dantukai..?Na nieko bus matyt kaip cia susirutulios situacija su maitinimu..zmones planuoja,ten virsui juokiasi..??
Renapa parašė:
Mamos turiu keleta klausimeliu:
- kiek kartu vaikuciai per diena gauna koses?
Tris kartus valgo,geria noriai vandenuka ir ropoja ir stojasi? bet vedu Herku i mankstas kurios padeda greiciau suprasti vaikui kaip ka padaryti?
whirl parašė:
Ar dar yra rugpjūtinukų, kurie nesako priebalsių, dvigarsių : pa, te, ma, ba ir pan? Mažoji nesako, lupytes dažnai laiko pravėrusi, liežuviuką prie vartelių. Šeimos…
Maniskks tik viena sako GI pamates katina..daugiau krikstauja?