Jolle_3 parašė:
Labas, ar yra dar neropuijanciu mazyliu cia? Atsistoja ant keturiu ( jau 1.5 sav.), siubuoja i prieki ir atgal, bet vis dar neiseina ropuoti.
Reiskia tuoj ropos
kantrybes
Jolle_3 parašė:
Labas, ar yra dar neropuijanciu mazyliu cia? Atsistoja ant keturiu ( jau 1.5 sav.), siubuoja i prieki ir atgal, bet vis dar neiseina ropuoti.
Reiskia tuoj ropos
kantrybes
monica1 parašė:
Aciu visom😊 Ji kolkas valgo viska ka duodu (tfu tfu tfu), bet mane kazkaip sazine grauzia kai taip neskaniai tie grikiai pasirode😁 bandysiu siandien su moliugu gal …
Jei bus nelabai skanu (jums☺️) pameginkit dar saldzios bulvea idet, kose tokia saldoka gaunasi ☺️
dar prisiminiau, maniskis valgo grikius su burokeliu, bulve ir cukinija. man paciai sie abu deriniai skanus ☺️
monica1 parašė:
Aciu visom😊 Ji kolkas valgo viska ka duodu (tfu tfu tfu), bet mane kazkaip sazine grauzia kai taip neskaniai tie grikiai pasirode😁 bandysiu siandien su moliugu gal …
Man kas kudikiu viskas neskaniai bet jei valgom ir dar ziojas vadinas jam ok.
monica1 parašė:
Pabandykite skaninti sviestu arba kokosų aliejum, mano beibis dėl jo iš proto eina, jei nevalgo kokios makalainės- įdedu kokosų aliejaus, gal ir jūsų mažyliui patiks
o šiaip grikiai su daug kuo tinka- mėsa, morka, burokėlis, švieži žirneliai, vaisiai (vakar valgė su bananu ir mėlynėmis), nebijokite fantazuoti
monica1 parašė:
Svarbu vaikui skanu, jis tai nezino kad jums neskanu 🤣
monica1 parašė:
Na jei jums neskanu tai nereiskia, kad ir vaikui neskanu 😁 man irgi dauguma kosiu neskanios, bet maze taip lapnoja, kad visi namai skamba 😀 o su grikiais labai daug variantu galima daryt, ir su mesyte, ir su darzovem, ir su vaisiais. Eksperimentuokit ✌️
Jolle_3 parašė:
Musu ir neropoja lygiai taip paciai siubuoja bet daugiau nieko.
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai