Jolle_3 parašė:
Labas, ar yra dar neropuijanciu mazyliu cia? Atsistoja ant keturiu ( jau 1.5 sav.), siubuoja i prieki ir atgal, bet vis dar neiseina ropuoti.
Mūsu neropoja. Irgi stojas ant keturiu, bet visur nusigauna vis tiek vartydamasi 🤷♀️
Jolle_3 parašė:
Labas, ar yra dar neropuijanciu mazyliu cia? Atsistoja ant keturiu ( jau 1.5 sav.), siubuoja i prieki ir atgal, bet vis dar neiseina ropuoti.
Mūsu neropoja. Irgi stojas ant keturiu, bet visur nusigauna vis tiek vartydamasi 🤷♀️
Mamulė parašė:
Taip, tas pats - nusiridena, kur reikia
Jolle_3 parašė:
Pas mus tas pats
Gal galit pasidalinti kruopu kosiu receptais? Mano mergaite jau valgo darzoves su mesa ir dabar pradejom kruopas. Praeita savaite daviau avizine kose (pirkau semper pieniska) , o siandien grikius ( isviriau su morkom), bet man taip neskanu pasirode ir nezinau su kuo juos ryt virt... Kokias dar grudines koses duodat?
Jolle_3 parašė:
Neropoja, bet bando stotis keturiom jau ❤️
monica1 parašė:
Gal galit pasidalinti kruopu kosiu receptais? Mano mergaite jau valgo darzoves su mesa ir dabar pradejom kruopas. Praeita savaite daviau avizine kose (pirkau semper…
Visokes, šiandien irgi dariau grikius su morka. Beveik visą porcija sukirto
monica1 parašė:
Gal galit pasidalinti kruopu kosiu receptais? Mano mergaite jau valgo darzoves su mesa ir dabar pradejom kruopas. Praeita savaite daviau avizine kose (pirkau semper…
Grikius, žalius grikius, miežius, avižas, soras, kukurūzus duodu. Ryžių nemėgsta niekaip.
Variantų daug, galima maišyti viską su viskuo (savo "3grūdus" pasidaryt ir pan) galima maišyt su daržovėm ar mėsa.
Žodžiu, bandykit ir rasit kas jūsų kiškučiui tiks asmeniškai ;)
monica1 parašė:
Su grikiais labai megsta moliuga+saldzia bulve.
Su avizom, sorom megsta obuolius, slyvukus, bananus. ☺️
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai