Ledinukėė parašė:
Mum rekomendavo viena ir tapati maista duoti 3d iš eiles,kad priprastu prie skonio. Nemiksuoti viena diena viena ,kita diena vel.kažka naujo.
Tai taip
Ledinukėė parašė:
Mum rekomendavo viena ir tapati maista duoti 3d iš eiles,kad priprastu prie skonio. Nemiksuoti viena diena viena ,kita diena vel.kažka naujo.
Tai taip
wiolike parašė:
Kokias kruopas perkat?o verdat ant vandens?
Rietmenę, burnotį, bolivinę balandą, lęšius, kukurūzus. Daugiau nieko negali valgyt iš įprastų 😁 bet man asmeniškai, rietmenė daug skanesnė nei sorų kruopos 👌
Ginte_G parašė:
Rietmenę, burnotį, bolivinę balandą, lęšius, kukurūzus. Daugiau nieko negali valgyt iš įprastų 😁 bet man asmeniškai, rietmenė daug skanesnė nei sorų kruopos 👌…
Egzotines cia tokios 😀
Ginte_G parašė:
Rietmenę, burnotį, bolivinę balandą, lęšius, kukurūzus. Daugiau nieko negali valgyt iš įprastų 😁 bet man asmeniškai, rietmenė daug skanesnė nei sorų kruopos 👌…
As pati kai kuriu cia neragavus
Zivile_Kry parašė:
Sveikos, ar jau dedate ant spinteliu stalciu apsaugas, kad nedarinetu vaikas?gal esat jau isbandziusios ir zinot kurios geriausios?😁sakau reik pradeti ruostis ga…
Dėsiu tik ant vienos spintelės, kur chemija. Iš stalčių ištrauksiu aštrius dalykus, kas dūžta (pvz virtuvėj), vienas stalčius bus "knisimo"- bus ką veikti žmogui kol gaminsiu o ji žais šalia
su kitais stalčiais mokysimės žodžio "negalima". Aišku kelis kartus tikrai bus viskas praknista, bet man visai patinka kai nuo mažiuko mokai tokių dalykų vaikus, tada ir vėliau lengviau susitarti dėl kitų dalykų kurių negalima
AsVika parašė:
Na kadangi vaikas nerodo jokių požymių, kad jam būtų negerai kas su tuo, tai nenoriu ir aš duoti kažko papildomai, gal viską suvirškina beveik, dėl to taip retai...…
Aš primaitinu jau trečia savaitė ir suvalgo apie 125-150g. Nors, manau, norėtų ir daugiau.kaip manote? Neperdaug?
Rita Ritulis parašė:
Aš primaitinu jau trečia savaitė ir suvalgo apie 125-150g. Nors, manau, norėtų ir daugiau.kaip manote? Neperdaug?
Tai duokit jau kiek valgo iki sotumo ir nuimkit vieną pienuką
vaikui pusmetis, ne pirmą dieną ragauja, tik džiaukitės kad valgo ir nestabdykit 😉
Mes jau turim pusryčius pietus vakarienę pilnus, kas jau ir 4aitinimus rimto maisto įsiveržę. Jeigu tik vaikui viskas gerai, tai ir puiku, stabdyt jo noro valgyt košės tikrai nereikia
Egl e parašė:
Tai duokit jau kiek valgo iki sotumo ir nuimkit vieną pienukąvaikui pusmetis, ne pirmą dieną ragauja, tik džiaukitės kad valgo ir nestabdykit 😉
o kaip su skysciu suvartojimu? skaiciau, kad per diena turi isgerti apie 600 skysciu (mp, pm ar dali vandens) . be to kol vaikas nevalgi dideles ivairoves maisto, nezinau ar verta tureti 4 maitinimus kietu maistu, pm ir mp yra prisotinti reikiamu vitaminu, o davus papildomai bulve ar morka vaikas tiek negaus.
6 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai