Inga Sninga parašė:
Labas, mamos. po kiek laiko nuo valgio leidziate savo maziukams guleti ant pilvuko?
Būna ir iškart nusiverčia 😄 kitu atveju reiktų nešioti ar pasodinti 🙂 ant nugaros jau nebeįdomu, tai nėra didelio pasirinkimo 🙂
Inga Sninga parašė:
Labas, mamos. po kiek laiko nuo valgio leidziate savo maziukams guleti ant pilvuko?
Būna ir iškart nusiverčia 😄 kitu atveju reiktų nešioti ar pasodinti 🙂 ant nugaros jau nebeįdomu, tai nėra didelio pasirinkimo 🙂
Audigrija parašė:
Inga Sninga parašė:
Net nebandau stabdyti,kai iskart verciais pavalgius, nes viskas baigiasi kitaip zviegimais. Buna aišku atpila po to, bet nešioti visa valanda man nei nugara, nei rankos leidžia.
Gvazdikelis parašė:
Net nebandau stabdyti,kai iskart verciais pavalgius, nes viskas baigiasi kitaip zviegimais. Buna aišku atpila po to, bet nešioti visa valanda man nei nugara, nei ra…
As irgi is kart leidziu, pavalau jei atpila. Kitaip nebuna jis pas mane
Inga Sninga parašė:
Po pusvalandžio. Kad neatliptų įdedu į kėdutę - gultuką.
Raimonda98 parašė:
Po pusvalandžio. Kad neatliptų įdedu į kėdutę - gultuką.
Maniskis neseniai pradejo be sustojimu vartytis, net miega ant pilvuko. tai po valgio pasedziu su juo ant keliu apie pusvalandi ir tada leidziu vartytis. O gultuke pavalgius nelaikau, nes taip isisiubuoja, kad gultukas per koki metra i prieki pavaziuoja☺️
Inga Sninga parašė:
Is karto
reiketu nesioti kitu atveju. Bet kad ir neatpila jau. Pavalgo, padedu ant zemes ir kociojasi 😄😄
Foxxxx parašė:
Gal jau ropoja leliai ? Mano labai idomiai ismoko šliaužt atgal , o ropot neišeina , nors moka laikytis ant koju ir ranku kaip šuniukas![]()
Mano jau ropoja
šliaužė atgal, tada atsistojo keturiom, tada išmoko į priekį varyt ir pradėjo linguot pirmyn atgal keturiom stovėdama, tada atsistojo ir galiausiai išmoko ropot ☺️
Egl e parašė:
Mano jau ropojašliaužė atgal, tada atsistojo keturiom, tada išmoko į priekį varyt ir pradėjo linguot pirmyn atgal keturiom stovėdama, tada atsistojo ir galiausi…
Kaip smagu !!
mano irgi linguoja pirmyn atgal
uztat ir idomu pasidare kas toliau ...🤣🤣
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai