Monita94 parašė:
Na tikrai nera labai lengva viskas, ypac kai pykina ir nera jegu o mazius reikalauja viso demesio 😁 aisku viskas tikrai iveikiama 😊 pripazinsiu budavo momemtu kai t…
Man ir nėštumo nereikia, kasdien su Tauru į ūsą pučiam 😅
Monita94 parašė:
Na tikrai nera labai lengva viskas, ypac kai pykina ir nera jegu o mazius reikalauja viso demesio 😁 aisku viskas tikrai iveikiama 😊 pripazinsiu budavo momemtu kai t…
Justina_Marija parašė:
Niekada nebuvau miegale 😂 tai man labai neiprasta savijauta. Aronas nakti eidavo miegoti 22val as dar iki 24val serialus ziuredavau o dabar kartais anksciau uzmiegu nei vaikas 😂
Monita94 parašė:
Niekada nebuvau miegale 😂 tai man labai neiprasta savijauta. Aronas nakti eidavo miegoti 22val as dar iki 24val serialus ziuredavau o dabar kartais anksciau uzmiegu…
Na taip, pamenu tą nėštumo nuovargio jausmą, buvo su pirmu ir man, kad atrodo žemę ari 🙈 visa laimė praeina. O bendrai viskas gerai? 😊
Justina_Marija parašė:
Na taip, pamenu tą nėštumo nuovargio jausmą, buvo su pirmu ir man, kad atrodo žemę ari 🙈 visa laimė praeina. O bendrai viskas gerai? 😊
Na apart mieguistumo, pykinimo, ziaugciojimo keiciant pampi viskas gerai 😁 balandzio 2 eisiu i echoskopa jau didziajam, tai tikiuosi kad viskas gerai 😊 echoskope buvau 7sav ir keliu dienu tai sirdute plake viskas gerai tuo metu buvo 😊
Monita94 parašė:
Na apart mieguistumo, pykinimo, ziaugciojimo keiciant pampi viskas gerai 😁 balandzio 2 eisiu i echoskopa jau didziajam, tai tikiuosi kad viskas gerai 😊 echoskope bu…
Viskas bus gerai 🥰 aukit ir stiprėkit
Astra parašė:
O jūs žiūrėkite, koks buvo jūsų pirmasis nėštumas. Pvz, aš per pirmąjį nieko kelti negalėjau ir dabar negaliu 🙆 tai tenka stipriai vyrui padėti.
sunkus tas mano nėštumas buvo..bandau save kažkaip motyvuoti ir skatinti
smagu matyti, kad tokius pat pipirus auginančios mamytės laukiasi ar jau tuoj gimdys
Minimalistė parašė:
Kartais sunku, kartais lengva, visko būna. Man sunkiausias buvo pirmasis trimestras nes ir pykino ir miegot norėjosi pastoviai, mažiau dėmesio skirdavau vaikui, bet…
labai gražiai aprašėte visą jausmų paletę
kiek daug niuansų apie kuriuos net nepagalvoji, kai auga tik vienas vaikas
Ieva Jac parašė:
sunkus tas mano nėštumas buvo..bandau save kažkaip motyvuoti ir skatintismagu matyti, kad tokius pat pipirus auginančios mamytės laukiasi ar jau tuoj gimdys :)……
Na, reikia tikėtis geriausio, bet ruoštis ir sunkesniam atvejui. Gerai, kad mano vyras namuose dirba, vaiką pusdieniui į darželį leidžiam. Galėčiau ir visai dienai leisti, bet kol namuose tupiu, kažkaip gaila vaiko. Dabar nueina kaip į žaidimų kambarį, smagu jai
Ieva Jac parašė:
labai gražiai aprašėte visą jausmų paletękiek daug niuansų apie kuriuos net nepagalvoji, kai auga tik vienas vaikas
![]()
Dėkoju 🌷
Man šis nėštumas nebuvo pilnai planuotas, mes pradėjom planuoti, bet galvojom uztruksim bent keletą mėnesių, pirmasis per 3 ciklus gavosi, o šis per pirmą. Taigi man šokas buvo, as labai daug jausmų išgyvenau per šį nėštumą 🙂 bet šiuo metu manau, kad po šio laukimo momento laukia labai spalvingas gyvenimas, dabar turime vieną nuostabų optimizmo užtaisą, o netrukus jų bus du 🎉 kartais besedint ir begirdint kaip per grindis laksto mažojo kojytes, pagalvoju kad greit mažų kojyčių bus daugiau 😊 is ties nuostabus jausmas, nors pradžiai buvo galybė dvejonių.. Ar sugebesim.. Ar neprarasiu sveiko proto besedint namie su dvejais mažyčiais, juk tai bus pagrinde mano darbas.. Tačiau su mėnesiais jauciaus vis tvirčiau 🙂 juk antra pasitinkame jau su patirtimi 🌼
Astra parašė:
Na, reikia tikėtis geriausio, bet ruoštis ir sunkesniam atvejui. Gerai, kad mano vyras namuose dirba, vaiką pusdieniui į darželį leidžiam. Galėčiau ir visai dienai …
labai smagu, kai yra pagalba, ypač, kai nėštumai nėra "lengvi"..aš jau metai laiko kaip į darbus įsivažiavusi, ir dar visą dieną būnu su vaiku viena, tai dažniausiai dirbu naktimis. Į darželį tik nuo rugsėjo, tai sunkiai įsivaizduoju ramų laukimą kito leliuko
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai