Aggie2 parašė:
Kur jus FR gyvenat? As Savoie 😁 pas mus tokiu mokymu lyg nebuna.. Net idomu pasidare.
Mes Gard toli ir nelabai😊. As taip pat pirma karta isgirdau apie tokius.
Aggie2 parašė:
Kur jus FR gyvenat? As Savoie 😁 pas mus tokiu mokymu lyg nebuna.. Net idomu pasidare.
Acce parašė:
Geras, vaziuosim i ta krasta birzelio men 😁
Aggie2 parašė:
Geras, vaziuosim i ta krasta birzelio men 😁
Gyvent ar aplankyt? 😊 tikiuosi bus malonus apsilankymas be dideliu apribojimu pamatyt viska👍👍
Acce parašė:
Gyvent ar aplankyt? 😊 tikiuosi bus malonus apsilankymas be dideliu apribojimu pamatyt viska👍👍
I draugu vestuves savaitgaliui.. Realiai laiko daug neturesim.. Pernai buvom prie Avignon atostogaut, tai labai patiko.
Aggie2 parašė:
I draugu vestuves savaitgaliui.. Realiai laiko daug neturesim.. Pernai buvom prie Avignon atostogaut, tai labai patiko.
Ujjjj kaip saunu 👏👏kaip noretusi ir man kokiu
vestuviu ar kito gimines susiburimo 🎊🎊
🎉 .
Linksmu vestuviu 🎊🎉🎊
Ieva Jac parašė:
ar yra kas jau laukiatės antro vaikiuko? arba planuojate?![]()
kaip sekasi atlaikyti ir mažajį ir naujo neštumo malonumus![]()
![]()
Planuojam antrą, tai kol kas nieko atlaikyti nereikia 😁 bet aš labai pozityviai nusiteikus, neleidžiu sau galvoti, kad bus sunku ar blogai, o atvirkščiai, stengiuosi projektuoti džiaugsmą ir nusiteikti maloniam nuotykiui.
Ieva Jac parašė:
![]()
O jūs žiūrėkite, koks buvo jūsų pirmasis nėštumas. Pvz, aš per pirmąjį nieko kelti negalėjau ir dabar negaliu 🙆 tai tenka stipriai vyrui padėti.
Ieva Jac parašė:
![]()
Na tikrai nera labai lengva viskas, ypac kai pykina ir nera jegu o mazius reikalauja viso demesio 😁 aisku viskas tikrai iveikiama 😊 pripazinsiu budavo momemtu kai tiesiog nori tiek miego kad atrodo viskas lusi, tai ijundavau vaikui filmuka pasisodindavau salia kad jausciau ir nusnusdavau 5-10min akyse prasviesedavo 😁 dbr siek tiek situacija geresne. Pakaiti pamiegu kartu 😁
Ieva Jac parašė:
![]()
Kartais sunku, kartais lengva, visko būna. Man sunkiausias buvo pirmasis trimestras nes ir pykino ir miegot norėjosi pastoviai, mažiau dėmesio skirdavau vaikui, bet vyras pradėjo daugiau dėmesio maziui skirt 😄 sunku buvo suvirškinti, kad mažiukas jau bus nebe vienas, teks viskuo dalintis įskaitant ir tėvų dėmesį ir mum kaip tevam reiks stengtis, kad jis to nepastebėtų 😄 liūdna buna, kai nori ant rankyciu, o aš negaliu jo paimti 😔 bet sakyčiau savarankiskesnis vaikas dabar 😊 daugiau pasitikėjimo juo atsirado, žinant, kad tuoj dar mažesnis gims 😊 žiūriu kartais kaip žaidžia vienas ir įsivaizduoju, kad ne už ilgo jau su broliu galės žaisti, tai labai gera pasidaro 😊
Žinoma gąsdina mintis, kad bus du ir labai sudėtinga, su pirmagimiu susišnekėti... Bet nuo rugsėjo leisim į darželį, tai tie sunkumai nebus labai ilgai 😊 labai sunku buvo, kol hormonai aprimo, nes vaikas daug noru turi pas mane irgi poreikių naujų atsirado, buvo visko ir ašarų ir pykčiu, svarbiausia, kad vyras supratingas ir padėtų, tada jokie sunkumai nebaisūs 🤗
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai