2019 m. gegužinukai susitinka čia
2019 m. gegužinukai (Archyvas iki 2019.02.16)
2019 m. gegužinukai susitinka čia
2019 m. gegužinukai (Archyvas iki 2019.02.16)
Astra parašė:
Mamos, o ką darote, kad neslystų kojytės pas vaiką? Pas mane parketas, slidinėja mažytės kojytės 🤔 pėdkelnės su stabdžiais ne ką gelbsti, kai malasi ant grindų, koj…
Mūsų robotukas nestringa ant dėliones, nupirkau dar paką, nes ju vis mazai, o ropojimui lb gerai, mes dar nestovim😉
velciuke parašė:
Mes po vizito 🤗 72 cm ir 9,9 kg. Nieko nesuprantu, rūbus nešiojam 80 cm ir tai kai kurie spaudžia ir vos bodžiai užsisega, o vat matuojamės ir visad mažiau nei tiki…
Mes ryt eisim, tai irgi labai įdomu kiek paaugomir kiek priaugom
Ar jau daug maziuku ismiega nakti? Maniske daug budinejasi tik paguldyta.. Migdau nakciai apie 20val, lengvai uzmiega, per pora minuciu, bet iki kokiu 22-22.30 pabudineja kas 30 min. Dazniausiai uztenka soskes ir truputi pamyluot, bet vistiek skaitau, kad kazkas issiderino. Vakar per pirmas 2 val ejau nuramint 5 kartus 🤦♀️
Paskui pabunda apie 2-4 val valgyt pm (o gal ir ne valgyt, bet as pati automatiskai duodu.. Nors kartais bandau tik vandenuka duot, bet atrodo tik issibudina ir vistiek reik buteliuko..). Paskui vel uzmiega ir iki 6-7val miega, bet irgi buna su prabudimais.
Anksciau maziau prabudinedavo, tik pavalgymui. Gal toks laikas ?
Aggie2 parašė:
Ar jau daug maziuku ismiega nakti? Maniske daug budinejasi tik paguldyta.. Migdau nakciai apie 20val, lengvai uzmiega, per pora minuciu, bet iki kokiu 22-22.30 pabu…
Tai vat aš kažkada irgi rašiau tokiu klausimu šičia, bet tik porą mamyčių pasidalino tokia pačia patirtim. Tai mums normalizavosi tik nukėlus patį miegelį. Nes anksčiau taip pat 20-21 jau ėjom liūli, bet iki 23 h budėdavau šalia, nes vis suverkdavo ar muistėsi. Dabar gulam 22 h, tai pirmas prabudimas pavalgymui būna apie 3 nakties, o keliamės 9.
Bet žinant, jog jūs vedat į darželį, tai jums ko gero netiktų toks variantas 😕
Bet šiaip tikėčiau, kad toks etapas, laikas, jeigu dar ir dantukai kalasi, tai galbūt ir dėl to 🧐
Aggie2 parašė:
Ar jau daug maziuku ismiega nakti? Maniske daug budinejasi tik paguldyta.. Migdau nakciai apie 20val, lengvai uzmiega, per pora minuciu, bet iki kokiu 22-22.30 pabu…
Oi mano vyresnele tai pilnai naktį iš miegoti ne pabudus pradėjo tik kokiu 3,5-4metu 😂🙈 tai aš iliuzijų dėl mažosios neturiu, net nesitikiu kad miegos naktim
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai