Eglyte parašė:
Turbut ir as bandysiu be gliukozes, nes dabar sumakalavau su ja, tai viska isveme...
As duodavau po truputuka ir ant rangu gulimoj padėty nešiojau, nes irgi žiopčiojo
Eglyte parašė:
Turbut ir as bandysiu be gliukozes, nes dabar sumakalavau su ja, tai viska isveme...
As duodavau po truputuka ir ant rangu gulimoj padėty nešiojau, nes irgi žiopčiojo
Ingeborgaaa parašė:
As duodavau po truputuka ir ant rangu gulimoj padėty nešiojau, nes irgi žiopčiojo![]()
As paragavau pati, neimanoma koks kartumas... pas mane apsiveme po valandos, ir kose visa isveme, ir piena, kur pries 4 val buvo geres. O pas jus viduriavo kai sirgo? Kazkaip man cia panasiau i rota virusa, ne i gripa 😑
Eglyte parašė:
As paragavau pati, neimanoma koks kartumas... pas mane apsiveme po valandos, ir kose visa isveme, ir piena, kur pries 4 val buvo geres. O pas jus viduriavo kai sirg…
Ne, neviduriavo. Nevėmė ir kas keisčiausia nei kosėjo, nei jokios slogos neturėjo. Staigiai pakilo trmperatūta iki 39,2 ir sunkiai nuaimušė. Nusimušė tik iki 38, tai mes tiesiai į priimamąjį, jur nuatatė gripą
Jura1 parašė:
Mamos kaip jus getiat vitaminus? Mums buvo daktare sakius 2laseliai d vitamino. Bet dbr nupirkau mollers zuvu tauku su d vitaminu. Tai gert tik mollers ar ir d duot…
Man irgi ši tema labai įdomi. Mes tik žuvų taukus geriam.
Ingeborgaaa parašė:
Ne, neviduriavo. Nevėmė ir kas keisčiausia nei kosėjo, nei jokios slogos neturėjo. Staigiai pakilo trmperatūta iki 39,2 ir sunkiai nuaimušė. Nusimušė tik iki 38, ta…
Nu nesuprantu, pas mus visai atvirkstiniai pozymiai, temperatura max iki 38 buvo pakilus, viduriuoja, veme, nedidele sloga ir kosulys, bet cia sloga su kosuliu gali but dar nuo praeitos ligos, nes 2 savaites sirgom, penktadieni jau kaip ir ok viskas, sestadieni vel atkrito. Nieko nebesuprantu, juolab, kad vaiku skyriaus daktaras priestarauja seimos daktares nustatytai diagnozei 🤐
Eglyte parašė:
Nu nesuprantu, pas mus visai atvirkstiniai pozymiai, temperatura max iki 38 buvo pakilus, viduriuoja, veme, nedidele sloga ir kosulys, bet cia sloga su kosuliu gali…
Kocia parašė:
Merginos, ne apie geguzinuka,bet.. iki mm 3 dienos dar, cia vaiduokliukas ar man jau akyse vaidenasi?
aš nieko nematau, bet mano akys silpnos🤣
Eglyte parašė:
Nu nesuprantu, pas mus visai atvirkstiniai pozymiai, temperatura max iki 38 buvo pakilus, viduriuoja, veme, nedidele sloga ir kosulys, bet cia sloga su kosuliu gali…
Prieš kelias dienas grįžom iš ligoninės - noro virusas... Vėmė kokį pusantros valandos, žiūrim kad visas nusilpęs, tai į priimamąjį lėkėm. Gydytojas norėjo į reanimaciją guldyti. Ne juokai tokiem mažiukam skysčių netekimas. Paguldė į ligoninę ir kitą dieną viduriuot pradėjo. Pasitvirtino noro virusas. Organizmas nusilpo, prieš tai slogavo, tai dabar dar bronchiolitas prasidėjo...
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai