Dvynukai-mergytės parašė:
Jūsų vyras anglakalbis, o gyvenat Prancūzijoje?
Gyvenam Prancuzijoj, vyras prancuzas.
Jūsų vyras anglakalbis, o gyvenat Prancūzijoje?
laukų vėjas parašė:
Jūs nusiraminkit, vaikams mėlynės ir guzai yra normava pavyzdėlis iš mano didžiojo vijurko gyvenimo
![]()
Siaubas.
Pas mus tai atsargi mergina, mėlynių minimaliai. Užtat su miegu vargstu. Anksčiau apsimesdavau, kad miegu, ir ji užmigdavo po kurio laiko. O dabar n kartų prašosi ant puoduko. Daineles prašo vis kitas dainuoti kas 10 sekundžių. Kojines nusiima ir reikia užmauti. Žodžiu, įkirto sistemą, jo mama negali atsisakyti
po 2 valandas migdau
Aggie2 parašė:
Kaip faina, vaikas mokės tris kalbas🤗
eri.ka parašė:
Truputi ne i savo tema lendu, bet del darzelio. Mano mergaite rami, kitu neskriaudzia, o ir kiti vaikai nera museikos, buvo tik pora kartu su nubrozdinimais grizusi…
O Jėzau, labai krajavo, kad teko siuti? Įsivaizduoju kiek baimės buvo ir Jums ir vaikeliui, o siuvo su nejautra pilna ar kaip tokiam mažučiui??🥺
Zivilekkk parašė:
Mamos, kaip sekasi tiems, kuriu vaikai dvikalbiai ir eina i darzeli? Na gal labiau tiems, kas namuose kalba gimtaja, o gyvena uzsienio salyje. Kaip sekasi vaikams s…
Pas mus vaikas teoriskai trikalbis auga
tetis su sunum sneka vokiskai, as lietuviskai, o mes tarpusavi snekam angliskai
is pradziu musiskis daugiau lyg lietuviskai bandet kalbet, bet budavo zodziu, kuriuos vokiskai bandydavo sakyt. Pries darzeli mane truputi nervas eme, kad nesupras darzeli nieko, bet viskas gerai, laimingas vaikinas darzeli, viska supranta
ir paskutiniu metu labai daug ciausket pradejo, ir kai kuriuos zodzius jau ir vokiskai ir lietuviskai bando sakyt
Betii parašė:
Mamos help, siandien ryte po nakties pas mazaji visas raudonas ir istynes pimpaliukas kai pasisioja pasirodo tokios sviesios iskiros, ka daryt gal kam taip buvo? Da…
Priimamasis yra.
O Jėzau, labai krajavo, kad teko siuti? Įsivaizduoju kiek baimės buvo ir Jums ir vaikeliui, o siuvo su nejautra pilna ar kaip tokiam mažučiui??🥺
Visai nekraujavo, gal kazkiek darzely. Aukletojos galvojo, kad tik isikando truputi, kol didziausios skyles nepamate. Tada priimamasis, operacija su pilna narkoze. Nes kitaip net neimanoma butu. Isgascio buvo, bet ji nei verke, nieko. Stipriai laikesi
cia sitas ivykis mano vyresnelei buvo, 3 metuku man atrodo.
Betii parašė:
Mamos help, siandien ryte po nakties pas mazaji visas raudonas ir istynes pimpaliukas kai pasisioja pasirodo tokios sviesios iskiros, ka daryt gal kam taip buvo? Da…
Mano vyresnėliui buvo, kai buvo mažiukas - vežėm į ligoninę, ten smarkiai atsmaukė visą reikalą, išvalė pūlius ir maudemes kalio permanganate savaitę. Sakė, kad tiesiog per mažai atsismaukia, susikaupė nešvarumai ir gavosi užkrėtimas. Po to karto mums liepė vis atsmaukti karts nuo karto ir praplauti
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai