2021.02.05 14:05 (prieš 3 sav.)
Acce parašė:
Sveikutes mamytes as ir vel su darzelio . kaip jusu maziukai su guziukais ir kotokiom nelaimem. Ar daug prisigaudo zuikiu? Mano vyras jau po menesio laiko nebenori …
Sveiki, mano sunus be galo judrus, praktiskai kasdien turim bent po viena melyne, net salia bunant neimanoma nusaugot - visur lipa, sokineja ir t. t. Namuose visos mazos spinteles isnestos i sandeliuka, visos extra kedes, vistiek randa kur lipt
Darzelyje tas pats, kai ateinam pasiimt kartais taip duodasi, jog aukletoja gaudo, kad aprengtu.
As reaguoju i tai gana normaliai. Mano pacios vaikas labai judrus, nekeliu dramu, jei darzelyje isitaise melyne ar nusibrozdino, ar kitas vaikas uzkliuvo ir ibreze. Tik pvz musu atveju aukletojos visada atejus pasiimt perspeja, papasakojo, kur griuvo, kas atsitiko ir pan.
As daugiau demesio kreipciau i pacio vaiko nora but darzelyje, jei jam ten linksma, nera isteriju vedant/pasiimant, as asmeniskai nesijaudinciau del keletos melyniu.
As tikrai nemanau, jog reiketu mest darzeli. Gal meginkit graziuoju pakalbet su aukletojom.