velciuke parašė:
Tai tik įrodo, kokie skirtingi tie vaikiukai. Mes irgi nuo panašaus amžiaus įsigijome tas nespalvotas korteles, o knygučių ir dovanų gavę esam, ir pati pirkau, kai …
Manisis knyguciu nera fanas didelis, bet pavartom, as gal kalta, kad per mazai skaitau jam ir vartau. Bet siaip mokiau gyvus daiktus kaip augalus ar gyvunus daryt caca, paglostyt, gyvunam bucki duot, o augalus pauostyt 😂 tai verciu puslapi ir ten kur gyvunas koks jau smeigia nosi buciuot, o kai gele kokia pamato tai uosto, ir atsitraukes issizioja😂
O siaip tai zaislai irgi nelabai idomus, pagribde eina visur ratais kvadratais ir zbitkininkauja, laidu iesko, kojines is dezes krausto drabuzinej, i dusa ilipa ir zaidzia su duso galvute, stojasi visur, tai as tik speju prie tv pribegt, kad nenuverstu. O stumdukas vargsas stovi kampe, nes jam tik kaip zaislas, geriausi stumdukai tai zaislu deze ir taburetes.
Dar smagus dalykas buvo, buvau basa ir ar sutapimas nzn, bet jis paciupinejo mano basas kojas, nuropojo i drabuzine, istrauke mano kojiniu deze, paeme viena pora kojiniu ir atnese man padave, nu ok uzsidejau😂 o kai ejau migdyt nakciai, jam viena kojine nukrito ir as nemaciau, jau ziuriu kisa man, kad imciau😂