Agnum parašė:
Ne, man rytojbet mano testai jau ryškus pakankamai ir kraujo tyrimas jau patvirtino nėštumą
![]()
šaunumėlis ir didžiausi sveikinimai
Agnum parašė:
Ne, man rytojbet mano testai jau ryškus pakankamai ir kraujo tyrimas jau patvirtino nėštumą
![]()
šaunumėlis ir didžiausi sveikinimai
meilute126 parašė:
Sveikosjungiames prie jusu, bandom planuoti savo geguzinuka mm turetu pasirodyti rugsejo1,tikiuosi nebus☺ krutys jau paburkusios venos islindusios,tikimes
laikom kumstukus uz jus
ir pirmoji jusu atzala panasaus amziaus kaip ir mano.
meilute126 parašė:
Sveikosjungiames prie jusu, bandom planuoti savo geguzinuka mm turetu pasirodyti rugsejo1,tikiuosi nebus☺ krutys jau paburkusios venos islindusios,tikimes
Laba, sveika prisijungus
tikiuosi padėsime laukti
kaktusyte99 parašė:
laikom kumstukus uz jusir pirmoji jusu atzala panasaus amziaus kaip ir mano.
Tikiuosi pavyks😊
Agnum parašė:
Laba, sveika prisijungustikiuosi padėsime laukti
![]()
Tikiuosi is as
laukiu nesulaukiu kada jau testuka galesiu padaryti☺
Sveikos merginos, mes ir su vyru planuojame! Susirgti turiu rūgpjūčio 29d. Krūtinė tokia jautri, kad galim sakyt, jog beveik dvi savaitės prisiliest negaliu! Bet kartais prarandu viltį, nes pilvo apačią maudžia laikas nuo laiko. Na bet laukiam nesulaukiam, kad jos nepasirodytų man!!! Ir tikiuosiu, kad prie jūsų jungsiuos
spinduls parašė:
Sveikos merginos, mes ir su vyru planuojame! Susirgti turiu rūgpjūčio 29d. Krūtinė tokia jautri, kad galim sakyt, jog beveik dvi savaitės prisiliest negaliu! Bet ka…
Sveika
jausmas kaip prieš mm visiškai normalus ir yra vienas ir iš nėštumo požymių
man jau praktiškai gera savaitė toks jausmas. O jau laukiuos
Agnum parašė:
Sveikajausmas kaip prieš mm visiškai normalus ir yra vienas ir iš nėštumo požymių
man jau praktiškai gera savaitė toks jausmas. O jau lauki…
Na tikėkimės ir mus Dievulis apdovanos! Laukiam kada baigsis ši savaitė ir kitoje jau bus aiškiau!
spinduls parašė:
Sveikos merginos, mes ir su vyru planuojame! Susirgti turiu rūgpjūčio 29d. Krūtinė tokia jautri, kad galim sakyt, jog beveik dvi savaitės prisiliest negaliu! Bet ka…
tikiuosi abi nesulauksime mm man ta pacia diena turetu prasideti
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai