laimav parašė:
Aš turiu Gerda, tai ten rašoma, kad po gimdymo galima naudoti pilvo raumenų tonusui atstatyti.![]()
pas mane būtent toks ir yra
tik apsukus bus platesnis diržas tai geriau turėtų prilaikyti pilvą
laimav parašė:
Aš turiu Gerda, tai ten rašoma, kad po gimdymo galima naudoti pilvo raumenų tonusui atstatyti.![]()
pas mane būtent toks ir yra
tik apsukus bus platesnis diržas tai geriau turėtų prilaikyti pilvą
RMrb parašė:
Man poliklinikoj kainuos 18.80![]()
Valstybinej? Nes as tai nemokejau ne cento ir net nebuvo uzsiminimo apie pinigus...
Sveikos, merginos. Padare cezari vakar, Paula mano 1994 gr, ugio nepasake, dar db nezinau, siandien isveze is Panevezio i Santariskes del kraujo skrandukyje. Padetis buvo stabili, bet cia gydytojai sake nenori rizikuoti, nes Vln didesnes galimybes. Man paciai vis dar tas spaudimas, bet stengiuosi lb ramiai guleti, reaguoti, nes Vln laukia mano mazyte. Visokiu vat istoriju buna, nenoriu cia nei vienos gasdinti. Cia man del igimtos hipertenzijos visie siti bajeriai ir mano ankstuke. Dziaukites nestumu, man pirmi du trimestrai buvo nerealus, bet vat sausis jau ne kazka, o pasimatymas ivyko ne kovo menesi, o vasari
kokia ji grazi, taip norejau priliesti, pabuciuoti, bet negalejau. Rupinkites savimi kuo labiau ir viskas bus gerai! Linkejimai visoms.
jurban parašė:
Sveikos, merginos. Padare cezari vakar, Paula mano 1994 gr, ugio nepasake, dar db nezinau, siandien isveze is Panevezio i Santariskes del kraujo skrandukyje. Padeti…
Linkėjimai ir jums! Linkiu greit susitikti su dukryte 😍
jurban parašė:
Sveikos, merginos. Padare cezari vakar, Paula mano 1994 gr, ugio nepasake, dar db nezinau, siandien isveze is Panevezio i Santariskes del kraujo skrandukyje. Padeti…
Sveikatos Jums abiems! Neužilgo pasimatysit su savo stebuklu!
jurban parašė:
Tikiuosi viskas bus gerai tiek Jums tiek mazylei
linkiu kuo greiciau apkabinti ir pabuciuoti
jurban parašė:
Matyt, toks buvo Jūsų mažosios planas, dabar stenkitės išlaikyti vidinę ramybę, stiprėkite ir greitai savo džiaugsmelį laikysite glėbyje
jurban parašė:
Laikykites ir stiprybes
viskas bus gerai
jurban parašė:
Laikykitės! Stiprybės ir sveikatos! 🙂💐
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai