editulia93 parašė:
Tai kiek, mielosios, jau priaugote siai dienai svorio ir kiek savaiteliu turite? ;) idomu pasiziuret ar as cia daug labai priaugau ar normaliaimums 25sav ir +7.…
27+1d. +8kg
editulia93 parašė:
Tai kiek, mielosios, jau priaugote siai dienai svorio ir kiek savaiteliu turite? ;) idomu pasiziuret ar as cia daug labai priaugau ar normaliaimums 25sav ir +7.…
27+1d. +8kg
lilygirl parašė:
+9 🙄🙄🙄 bijau jau pabaigos..
O kiek savaiciu?
editulia93 parašė:
O kiek savaiciu?
24sav 5.5
pradėjo gan greitai augti
lilygirl parašė:
Aš pati Norvegijoj gyvenu, tai džiaugiuos, kad nėštumas nesunkus, nes man kraupokas jų požiūris į nėštumą. Nieko nesakau, jei viskas ok, tai ok, bet kitais atvejais…
As tai uz tai, kad pristabdyt arklius nestumo metu, klausyt savo kuno, jei pavargstam, tai nedirbt tiek
aiske, jei mamyte gerai jauciasi, tai gerai, bet tikrai ne darbe reikia but iki paskutines minutes.
editulia93 parašė:
28 pilnos ir jau 12 turiu
klausiau akuseres ar dar ner cia perdaug, tai sake kadangi auksta ir neturejau didelio svorio pries nestuma, tai viskas ok. Tik paciai labai keista tokius skaicius matyt. Nors nesijauciu priaugus apart didelio pilvo 😂
Burbulas2 parašė:
As tai uz tai, kad pristabdyt arklius nestumo metu, klausyt savo kuno, jei pavargstam, tai nedirbt tiekaiske, jei mamyte gerai jauciasi, tai gerai, bet tikrai n…
Va butent ir man atrodo, kad tas +7.5kg net nesimato apart pilvo praktiskai..tai gal nera taip blogai?
editulia93 parašė:
Mums 25 savaitės ir +7kg, bet visi atrodo "ant" pilvo ir krūtinės🙈 kažkaip pradėjo augti greičiau svoris🙉🙉baisu pagalvoti, kaip toliau bus 😃😃
editulia93 parašė:
Įpusėjom 26-ą savaitę ir pliusas 5.5 kg 🤰🙂
22 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai