editulia93 parašė:
Jau kokia 3 diena esu issiderinus... pykstames su vyru..
Suprantu Jus🎈 tas karštis, nemiga NKS labai veikia. 😭pajungiau rūbelius mažiukui skalbti, vakare reiks vežimą išsiplauti.
editulia93 parašė:
Jau kokia 3 diena esu issiderinus... pykstames su vyru..
Suprantu Jus🎈 tas karštis, nemiga NKS labai veikia. 😭pajungiau rūbelius mažiukui skalbti, vakare reiks vežimą išsiplauti.
ausreleee parašė:
Man tai keista, kad mamos sugaista na jauciu max 1 val. laiko skaitant skiepu nauda/zala ir nusprendzia, kad skiepuose labai visko daug pavojingo ir neskiepyja vaik…
Man su dviem vaikais buvo liudnos skiepu patirtys, alergijos, greitosios ir gulinejimai ligoninese po skiepu...dabar dar daugiau atsirado skiepu, bijau neskiepyti, bet dar labisu turbut bijau skiepu, nes tai, ka isgyvenau-kosmaras, kiek isleista pinigu taip pat..del sio mazylio darbstipriuose apmastymuose abu su vyru ar neatsisakysime skiepu..su antru vaiku skiepu pusiaukelyje atsisakeme ju, su pirmu vaiku po mmr skiepo ilgai gulejome ligonineje, mums pasireiske dauguma salutiniu poveikiu esanciu skiepo lapelyje..vaikas praktiskai kovojo del gyvybes, tad su antru mmr neskiepijome, atsisakeme skiepu - baigesi problemos su oda, skrandziu ir pan.
Bet cia kiekvienam skirtingai..kiekvienas vaikas unikalus
Mane šiandien taip staigiai ir tokie paruošiamieji užpuolė... Net iki viduriavimo ir vėmimo... Jau galvojau viskas... Reiks važiuot i ligoninę... Bet dėkoju Dievui viskas praėjo... Bet tai jeigu tokie paruošiamieji, tai koks gimdymad laukia... Eina sau....🙈 Ar jau kuriš nors iš mūsų grupės kankina skausmingi paruošiamieji?
audrulyte parašė:
Mane šiandien taip staigiai ir tokie paruošiamieji užpuolė... Net iki viduriavimo ir vėmimo... Jau galvojau viskas... Reiks važiuot i ligoninę... Bet dėkoju Dievui …
Ne, bet man ir su pirmu nėštumu jų nebuvo
audrulyte parašė:
Mane šiandien taip staigiai ir tokie paruošiamieji užpuolė... Net iki viduriavimo ir vėmimo... Jau galvojau viskas... Reiks važiuot i ligoninę... Bet dėkoju Dievui …
Man uzeina bet tikrai nera skausmingi 🙂 pamaudzia kaip per menesines
As tai tokia tingine pasidariau, dar nieko neturiu i ligonine, niekas neisplauta, nesudeta, nenupirkta. Net i parduotuve tyngiu nuvaziuot. Atsikeliu, padarau manksta ir drybsau terasoj arba baseine visa diena, skaitau knyga. Net valgyt nepasidarau, valgau tik tai, ka randu saldytuve ir ko nereik gamint. Siaip ne taip pirmam aukste dar gtindis prasiplaunu.
audrulyte parašė:
Pas manęs geruliai paruošiamieji, atrodo kai pirmąją gimdžiau net tikrieji nebuvo tokie skausmingo, arba aš jau pamiršus
stonziv parašė:
As tai tokia tingine pasidariau, dar nieko neturiu i ligonine, niekas neisplauta, nesudeta, nenupirkta. Net i parduotuve tyngiu nuvaziuot. Atsikeliu, padarau mankst…
Aš ir panašiai,nieko nesusidėjus nei į ligonine,nei rubeliu sutvarkius🤦♀️🤦♀️
Dar prisiverčiu greit valgyt padaryti vurui ir sunui,o taip norisi tik gulėti ir daugiau nieko...
Jaučiu kaip visiška tinginė pasidariau,nors namie pilna darbo🤦♀️🤦♀️🙂
Kukuliukė9 parašė:
Pas manęs geruliai paruošiamieji, atrodo kai pirmąją gimdžiau net tikrieji nebuvo tokie skausmingo, arba aš jau pamiršus![]()
Tai mane irgi taip suėmė, kad jau galvojau šakės! Tokie skausmingi, kad net pilvą susuko... O internete visur rašo kad paruošiamieji neskausmingi... mhm...😀
9 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai