Julija83 parašė:
Merginos,ar jūsų leliukai dažnai žagsi?Mano tai po 3-4kartus per diena ir gan ilgai...ypač dabar per karščius...🙉
Žagsi ir pas mane po kokius 3 kartus per dieną, kelis kartus net naktį žagsėjo ir save prisižadino
Julija83 parašė:
Merginos,ar jūsų leliukai dažnai žagsi?Mano tai po 3-4kartus per diena ir gan ilgai...ypač dabar per karščius...🙉
Žagsi ir pas mane po kokius 3 kartus per dieną, kelis kartus net naktį žagsėjo ir save prisižadino
Liza33 parašė:
Ne jūs viena manau
Mane šiandiena mano nuosavas vaikas erzino 😭 vaje juk mažytis tik žaist ir dėmęsio…
Oi kaip aš jus suprantu...taip kartais sunku tiek dėmesio skirti kaip anksčiau, užsiimt, pažaisti kartu su vaiku..😭😭.tie karščiai dar savo daro, nėra jėgų, greit pavargsti🥱 nu bet ką, "perlipi per save" ir vistiek eini 🙂
Kudlota parašė:
Mano pėdos taip atrodo kasdien :/
Užuojauta... Man tas pats.. Netgi atsikeliu su pabrinkimais...😑 Gydytoja paskire kraujo tyrimus...
Meskinuke parašė:
Man kojos dar netinsta🤗bet zieda jau nusiemiau😁lb jautri pasidariau,vyras jau bijo kazka papriestaraut,sake su viskuo sutinka😁😮
Tie karščiai tikrai veikia ir į pyktį, ir verksnumą. Jetus koks jautrumėlis palikau. Mama vakar verkia, tai ir aš pradėjau 😅 bet kad sustoti net sunku. Na ji turi rimtų problemų su sveikata, tai labai ir taip sunku susikalbėti pastarosiom savaitėm su ja, o dar mano jautrumėlis... gerai, kad vyras labai stengiasi ir dar nuramina mano verksmus. Tikiuosi, kad po gimdymo susitvarkys emocijos🙂
Mane žiauriai erzina kad net kaimynkos pamatę puola liesti pilvą ir sakyti koks gražus. Artimieji žino kad man tai nepatinka ir nelenda, o svetimiems sunku kažką pasakyti. Nesinori būti ragana. Su emocijomis kol kas susitvarkiau nieko nepasiuntus, bet jau po dviejų gimdymų buvo kad sėdžiu ir verkiu o kai paklausia kodėl atsakymo nėra. Manau ir po šio gimdymo bus hormonų audros kad verksiu be priežasties.
Mes irgi tokią kaimynę turim smalsią!
Ir kas kartą manęs vos ne to paties klausia, o kai atsakau, kad mergaitė bus, tai visad- o, tai daug geriau. Wtf, kuom berniukas būtų blogai? Nu taip mane sunervina, aš negaliu, su kažkokiais komentarais vis lempiniais
Nu gal čia tik man taip atrodo durnai, kai emocijos kažkokios nestabilios, žiauriai greit supykstu ar susinervinu dėl visokių tokių nesąmonių ir viena sau burbu po nosim namie
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai