inusiukas parašė:
Vienaip ar kitaip šiltesnį geriaunes nu vis tiek tiems lialiukams bus šaltą gimusiems. Svarbu vilnonių kojinyčių nepamiršti.
Jau turiu pasirupinusi 3 poras ivairiu dydziu
inusiukas parašė:
Vienaip ar kitaip šiltesnį geriaunes nu vis tiek tiems lialiukams bus šaltą gimusiems. Svarbu vilnonių kojinyčių nepamiršti.
Jau turiu pasirupinusi 3 poras ivairiu dydziu
Povy parašė:
Bet lyti Rinkūnas pasakė?ech aš irgi norėjau prašyti, kad ant lapelio lytį užrašytų, kad poto su vyru paskaitytumėm.
net neprašysiu, kad jo neerzint, kad tik…
Aš kitur visai ėjau pas daktarą, tai sakė pamatysi knygutėj, bent pas mane nėščiosios knygutėje yra pažymėta, kad vyriškieji lytiniai organai
pats daktaras nenorėjo sakyt, bet kol darė echo išsikalbėjo
lemūrė2 parašė:
O nestukes kaip jums su isskirom? Paskutiniu metu pas mane tiek daug ju, nestumo pradzioj irgi buvo nu bet dabar...![]()
Pas mane irgi nezmoniskai padaugejo. Gerai kad visada namuose, nes toks nemalonus jausmas :)z
Povy parašė:
Bet lyti Rinkūnas pasakė?ech aš irgi norėjau prašyti, kad ant lapelio lytį užrašytų, kad poto su vyru paskaitytumėm.
Povy parašė:
Rinkunas cia taip mandrai nerase 😁 man pasake jis, padetis buvo ideali nustatymui, tai labai tikiuosu, kad nesuklydo. Geriau neerzinkit, nes jis vat toks idomus. Mano knygutej nera parasyta, jis pats sake, kad cia neimanoma pasakyti lyties 100 proc is echo, bet pasake. Tai as vyrui ir seimai uzsakiau baliona su konfeti 😊 gaila neleidzia ikelti video
Puponaute parašė:
Ar gerai suprantu, kad Panevezy yra gydytojas, kuris lyties nenori pasakyt?![]()
Nenori uzrasyti ant lapelio 😂 pasakyt tai pasako, jei mato 🙂
Gita_ parašė:
Pas mane irgi nezmoniskai padaugejo. Gerai kad visada namuose, nes toks nemalonus jausmas :)z
Va va
jum gerai as tai dirbu :S
lemūrė2 parašė:
Terminas rugsėjo 15d. Kokia apranga mažylius žadat paarsivešti iš ligonines? Nes žiurinejuos dabr nusipirkt kombi neišsivaizduoju koki ziuretis tam rugsejiui ir kok…
Aš pirmąją gimdžiau rugsėjo 14, tai net kombio nedėjau, nes oras šiltas buvo, tik prisimenu šiltesnį megztuką uždėjau ir užklojau plonyčiu pleduku ir važiavom su mašina namo, bet joo, pamenu, kad oras ta dieną buvo pasakiškas, kai išleido mus namo
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai