Girinukė parašė:
Man tas pats, 5 kg, valgau beveik nuolat :))) o kada jūsų terminas?
Spalio 9d
Girinukė parašė:
Man tas pats, 5 kg, valgau beveik nuolat :))) o kada jūsų terminas?
Spalio 9d
Zavinta99 parašė:
Spalio 9d![]()
Zavinta99 parašė:
Spalio 9d![]()
Aha, tada aš truputį daugiau už jūs nėščia :))) kažkaip ne taip savaites perskaičiau, man 24 prasidėjo.. eisiu kitą savaitę jau gliukozės daryt. Ar naudojat kokius appsus nėštumui sekti? aš esu parsisiuntus vieną, tai visai smagu stebėt, kaip kukulis auga, pvz, praeitą savaitę buvo didelio mango dydžio, o dabar papajos, tai vis su vyru pasijuokiam, ką naują savaitę užauginam
Saulute@ parašė:
Pas mane plius 2kg. Valgyt noriu visada ir labiausiai saldumynu,bet as stengiuosi susilaikyti,nes pati esu ne is kuduju tai daug priaugt nenoriu. Daug vandens steng…
Labai geras prieaugis
pas mane irgi didelis svoris, tai buvo ilgai plius 2, per savaitę op ir plius 2
tai viskas vakarais nebevalgysiu, bandysiu vakariene sveikesne valgyti
Girinukė parašė:
Aha, tada aš truputį daugiau už jūs nėščia :))) kažkaip ne taip savaites perskaičiau, man 24 prasidėjo.. eisiu kitą savaitę jau gliukozės daryt. Ar naudojat kokius …
Kokia programėlę naudojat? 🤔
MamyteM parašė:
Mamytes, ar vystysite kudikelius nakties miegeliui? Gal turitie patirties su swaddle me up vystyklais?![]()
Kol kas galvoju, kad bandysiu vystyti. tik nežinau kaip seksis. Pirmas nėštumas, tai neįsivaizduoju kas gerai, o kas ne. Draugės nė viena nevystė, bet aš su tokia logika, kad mane mama vystė,tai gal nėra labai blogas dalykas ir verta išmėgint. Tik suprantu, kad ne visiems mažyliams tai tinka ir patinka.
Mandarinu_feja parašė:
Pas mane išskyrų daug. Kartais kai pliupteli, tai apatiniai kiaurai šlapi. Ginekologė sakė, kad normalu, nes nėštumo metu jų padaugėja, o pas mane dar ir pienligė y…
o ka del pienliges naudojat, gal ka patare. as itariu ir, megeja prisikabint prie manes
Zavinta99 parašė:
Spalio 9d![]()
Ir mano Spalio 9🤗 snd prasidejo 24 sav. Priaugau taip pat +5kg, bet kur cia nepriaugsi, kas ka siulo, nieko neatsisakau😁 kas diena ledai😁 jau ziuriu slaunys trinasi viena i kita😁
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai