Koksiuke parašė:
O aš tardyferon geriu 2k/d, jau mėnuo. Bet kaip buvo 110, taip liko.. nesuprantu kodėl taip
Aš su pirmu gėriau tardyferon, dabar paskyrė ferro bio, ale geriau pasisavinamas, bet už brangiai. Tai žiūrėsim, ar padės
Koksiuke parašė:
O aš tardyferon geriu 2k/d, jau mėnuo. Bet kaip buvo 110, taip liko.. nesuprantu kodėl taip
Aš su pirmu gėriau tardyferon, dabar paskyrė ferro bio, ale geriau pasisavinamas, bet už brangiai. Tai žiūrėsim, ar padės
Man hematologė surašė eiliškumą - pradėti tardyferon, jei jis blogai toleruosis, tuomet Ferrum Lek bandyti, o jei ir jis netiks - tuomet Smart Hit Ferrum. Kadangi toleruoja organizmas tardyferon, tai kitų negėriau. Laukiu dabar tyrimų liepos pradžioje ir žiūrėsiu, kas darosi
waiwa1401 parašė:
O merginos, tos kurios geria geležį, su kokiais rodikliais jums paskyrė gerti geležį?
105
debesujura parašė:
Man hematologė surašė eiliškumą - pradėti tardyferon, jei jis blogai toleruosis, tuomet Ferrum Lek bandyti, o jei ir jis netiks - tuomet Smart Hit Ferrum. Kadangi t…
Smart hit nepakele nieeko. Tardyferon pakele, keliu toliau
waiwa1401 parašė:
Tai va kad man nėštumo pradžioje buvo 138, o dabar per paskutinį tyrimą iki 118 net nukrite buvo ir nieko neskyrė.. jaučiuosi prastokai, todėl ir galvoju gal reiktų…
nestumo metu kitos normos yra, normalu berods 110 yra antram trimestre, nebepamenu. niekad negeriau gelezies visada buvo geras kaip dabar pas jus, o dabar nors ir pakrites bet sake taip ir turi but. nesijaudinkit ;) jei kas but is p normu tikrai manau pasakytu
Merginos, kokius kremus nuo saulės naudojate? Gal kuri kokį purškiamą gerą žino? Buvau vaistinėje, tai nieko man nepatarė, nes nežino koks kremas saugus nėštumo metu, mat su nėščiosiom negalima atlikti bandymų ir iš vis patarė saulės vengti, nes nėra sveika nėštumo metu, gali pigmentinių dėmių atsirasti 🤷♀️ Gi neužsidarysiu visai vasarai namie 🤷♀️ Tai dabar naudoju vaiko kremą, bet labai norėtųsi purškiamo, nes kai vaikas aplink zuja ir tempia kuo greičiau į lauką, tai nervina tas tepliojimasis, norėtųsi pasipurkšti ir lėkti 🙂
kaktuse90 parašė:
nestumo metu kitos normos yra, normalu berods 110 yra antram trimestre, nebepamenu. niekad negeriau gelezies visada buvo geras kaip dabar pas jus, o dabar nors ir p…
Tai taip man ir sake iki 110 dar norma. Bet tyrima prieš gera menesi dariausi, kita savaite vel esiu. Iš savijautos sprendžiu kad bus jau nebe norma😏
Agnė_LTU parašė:
Pas mane iki nestumo buvo 120/80.. Nu tobulas spaudimas. O dabar irgi toks kaip pas jus visada, tik pas mane dar pulsas belekaip aukstas buna, apie 90,kartais ir vi…
Viskas tikrai gerai. Nepergyvenkit. Mano irgi pakritęs, gydytojas sakė normalu žemesnis besilaukiančiai
waiwa1401 parašė:
O merginos, tos kurios geria geležį, su kokiais rodikliais jums paskyrė gerti geležį?
Pas mane 103, tai būtinai sakė gert..
16 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai