Koksiuke parašė:
O aš tardyferon geriu 2k/d, jau mėnuo. Bet kaip buvo 110, taip liko.. nesuprantu kodėl taip
Gal po kavos geriate?
Koksiuke parašė:
O aš tardyferon geriu 2k/d, jau mėnuo. Bet kaip buvo 110, taip liko.. nesuprantu kodėl taip
Gal po kavos geriate?
kaktuse90 parašė:
nestumo metu kitos normos yra, normalu berods 110 yra antram trimestre, nebepamenu. niekad negeriau gelezies visada buvo geras kaip dabar pas jus, o dabar nors ir p…
amri parašė:
va kokios normos
Labai žemos sakyčiau🤔
amri parašė:
va kokios normos
Sakyciau labai jau zemos,paskui vaikas netures pakankamai gelezies atsargu. Pas mane su pirmu buvo ~ 120 visad ir su papildu,toks zemesnis ir vaikui link 6 men mazakraujyste, gerem papildomai gelezi. O po gimdyno isvis buvo 86. Taigi geriau db pakelti
amri parašė:
va kokios normos
Labai žemos ribos 🤔 Šiame straipsnyje rašoma, kad antrame trimestre 105 jau žemiausia riba:
https://mamoszurnalas.lt/kodel-nesciosioms-truksta-gelezies/
Kisulita parašė:
Merginos, kokius kremus nuo saulės naudojate? Gal kuri kokį purškiamą gerą žino? Buvau vaistinėje, tai nieko man nepatarė, nes nežino koks kremas saugus nėštumo met…
Naudoju Uriage Bariesun 30 SPF purskikli. Tenka lauke but, nes turim kiema, vaikas nori lakstyt, tai nesedesiu pavesy visada, nepaleisiu vieno
bet as tamsios odos naturaliai esu, bet jis toks lengvutis, apsipurskia, nesijaucia nieko, nei tepliot nereik
waily parašė:
Sakyciau labai jau zemos,paskui vaikas netures pakankamai gelezies atsargu. Pas mane su pirmu buvo ~ 120 visad ir su papildu,toks zemesnis ir vaikui link 6 men maza…
Kai mano maziui buvo 6men,padariau tyrima patikrint gelezi ir jis buvo zemas, bet nuejus pas gydytoja, gavau velniu, kam uzsiimu saviveikla ir kad viskas cia gerai, 6men leliukams vyksta kazkoks luzis ir normalu gelezies sumazejimas 😊🤷♀️
waiwa1401 parašė:
Labai žemos sakyčiau🤔
Na tik pasidalinau, ką internete radau
MilaPerla parašė:
Naudoju Uriage Bariesun 30 SPF purskikli. Tenka lauke but, nes turim kiema, vaikas nori lakstyt, tai nesedesiu pavesy visada, nepaleisiu vienobet as tamsios odo…
Tai va, mes irgi kasdien arba kieme, arba einam su kitom mamytėm iki ežero, smėlyne pažaisti, tai jeigu nebūti saulėje, tai nuolat namie reiktų sėdėti 🙄 O mano oda labai šviesi, nežinau ar gali būti baltesnė 🙈 Įdegiu iš kart raudonai ir taip skausmingai, tai be kremų niekaip 😐 Bandysiu jūsų pasiūlytą, ačiū 🤗
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai