Koksiuke parašė:
Gal ir kvaila klaust, bet ar jūs girdit tą žagsėjimą?😀
Jaucias, nesigirdi 🤣
Koksiuke parašė:
Gal ir kvaila klaust, bet ar jūs girdit tą žagsėjimą?😀
Jaucias, nesigirdi 🤣
Vikute12 parašė:
Sveikos, ar jums keteja pilvukas 🙊? Kaip guliu viskas gerai tik iš lovos ir jau jis kietas kaip akmuo 🤦♀️?
Man lyg ir kietėjo, tai pradėjau kasdien magnį gerti ir dabar kaip ir viskas tvarkoje, tai matyt padėjo 🤞
Kisulita parašė:
Man lyg ir kietėjo, tai pradėjau kasdien magnį gerti ir dabar kaip ir viskas tvarkoje, tai matyt padėjo 🤞
O aš taip pat kasdien geriu magnį, bet nelabai padeda. Kaip kietėjo, taip kietėja. 🙄
Begemotike parašė:
Kieteja jau daug ir daznai, man lb anksti pradejo kietet nuo 17 sav, lb bijojau del ankstyva gimdymo... Bet nieko 😊
Tai va ir aš bijau dėl to ankstyvo gimdymo, 🥺 bet manau kad viskas bus gerai ❤️🧸
Begemotike parašė:
Kieteja jau daug ir daznai, man lb anksti pradejo kietet nuo 17 sav, lb bijojau del ankstyva gimdymo... Bet nieko 😊
Begemotike parašė:
Kietèja ir man nuo 17sav.bet gyd.nieko blogo nesakè,čia savaidgali buvo pagulde i ligonine parai stebèjimui,kietèjo ir pilvo apaćia maudè kaip prieš mènesines,sakè paruošiamieji prasidèjo,jeigo kietèja ir skauda tai važiuoti i prièmima,bet man neskauda kai kietèja🙈
Murmara parašė:
O magni iki kelintos savaites galima gert?
Man sakė, kad galima iki 34 sav., berods.
zaylya03 parašė:
O aš taip pat kasdien geriu magnį, bet nelabai padeda. Kaip kietėjo, taip kietėja. 🙄
Pastebėjau, kad kai kurios nėštukės rašė, kad geria kasdien, bet vis tiek kietėja pilvas ir traukia mėšlungis 🙄 Man kažkaip labai greit susitvarkė, buvo pradėję traukti blauzdas mėšlungis ir kietėti pilvas, tai po kelių savaičių pagėrus magnį jau viskas tvarkoje, tai pasisekė man 🙂
Airisė parašė:
Paskutini karta per 30 sav echo skirtumas tik 6 proc buvo. Dicke 1365g, mazoji 1289g. Tai galima sakyt prisivijo.Aisku tais echoskopais negali 100 proc pasitike…
Nu va, kaip gerai, kad jau toks mažas skirtumas 🤗
Kisulita parašė:
Pastebėjau, kad kai kurios nėštukės rašė, kad geria kasdien, bet vis tiek kietėja pilvas ir traukia mėšlungis 🙄 Man kažkaip labai greit susitvarkė, buvo pradėję tra…
Aš gan seniai geriu kasdien. Tikrai kažkaip niekas nesikeičia. Dar ir kurią čia naktį taaaip sutraukė mėšlungis, kad eina sau
Ir gydytoja visad apčiuopia, kad tonuse gimda. Patikrino kaklelį, sakė galėtų būti dar šiek tiek ilgesnis, bet puse bėdos. Sakė, daug ilsėtis
Tie susitraukimai neskausmingi, tik gal kiek nemalonūs ir veikia kiek psichologiškai.
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai